2777
2789
اها طلای شکسته رواگه تونسی از فامیلو...بخر از مغازه سود انچنانی نداره طلای خام بخر خییلی خوبه نه اس ...

از فامیل دوست ندارم چشمش دنبالش میمونه انگار ، بعدشم بیست تومن بالای تابلو چی نیست که تو ده گرم کلا میشه دویست هزار بهتر از طلای فامیل هست که هم منت بکشی هم چشمش دنبالش باشه 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
الکی میگن عزیزم اکبندشون دیگه نیست  ریپک هستن گوشی دست دوم در حد نو رو دوباره پلمپ میکنن به ا ...

A52هم خوبه

نمیدونم من تاحالا این موردا ندیدم

چون گوشیو بگیری اکبند بودنش مشخصه بدنه گوشی خواه ناخواه بعد چند روز خطو خش میفته درضمن ریجستری وکارت طلاییشم هست بسته رو ببندن کارت طلایی رو که نمتونن برگردونن به حالت قبل واینکه استعلام کد سند گوشی هم ثابت میکنه دسته اوله یا دوم

آدمی آه است و دَم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

A52هم خوبه نمیدونم من تاحالا این موردا ندیدم چون گوشیو بگیری اکبند بودنش مشخصه بدنه گوشی خواه ن ...

این گوشیا دیگه گارانتی ندارن که کارت داشته باشن فقط ریجستر میشن که اونم موبایل فروشا خوب بلدن چطوری کلاه بذارن سر مشتری

و به کسی که این موارد رو چک میکنه هیچوقت این گوشیا رو نمیفروشن چون میدونن لو میرن

به کسی که زیاد از گوشی ها اطلاعات نداره میفروشن

{ خانم هستم }
از فامیل دوست ندارم چشمش دنبالش میمونه انگار ، بعدشم بیست تومن بالای تابلو چی نیست که تو ده گرم کلا ...

ببین به نظر هیچی نیست

مثلا طلا یه تومنه من طلامو ببرم بفروشم ازم ۶۰۰ برمیداره یعنی حدود چهارصد تومن مزد ساختو کم میکنه بعد شما میری همون طلارو میخری ۱میلیونو ۲۰ هزار تومن شما فکر میکنی ۲۰ تومن بیشتر دادی ولی در واقع ۴۲۰ تومن بیشتر دادی

طلا فروش یه باراز من سود میکنه یه بار از شما

ولی طلای خام همونه که رو تابلو نه بیشتر نه کمتر و وقتیم بخوای بفروشی ازش چیزی به عنوان مزد ساخت کم نمیشه

آدمی آه است و دَم
این گوشیا دیگه گارانتی ندارن که کارت داشته باشن فقط ریجستر میشن که اونم موبایل فروشا خوب بلدن چطوری ...

گارانتی نه ولی کارت طلایی که همون کد ۱۶ رقمیه رو دارن

نمیدونم شاید دیدید ولی من که اخریا براخواهر گشتم a50پیدا کردم آکبند بود استعلامم گرفتم سند نخورده بود

آدمی آه است و دَم
ببین به نظر هیچی نیست مثلا طلا یه تومنه من طلامو ببرم بفروشم ازم ۶۰۰ برمیداره یعنی حدود چهارصد تومن ...

نه عزیزم اینقدر کم نمیکنن موقع فروش ،خودم ه بارها فروختم اونم بیست سی هزار زیر تابلو میخرن ،اخه طلای خام پیدا نمیشه که ،باید بالای سی گرم بخری تا به شکل شمش برات دربیارن ،بعد من یکبار خریدم سی و شش گرم بود موقع فروش ازم نمیخریدن میگفتن می‌ترسیم ناخالصی داشته باشه ببر همونجا که خریدی بفروش

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
گارانتی نه ولی کارت طلایی که همون کد ۱۶ رقمیه رو دارن نمیدونم شاید دیدید ولی من که اخریا براخواهر گ ...

ولی در کل خریدشون ریسکه 

مخصوصا اینکه هرسال پردازنده گوشیا خیلی قوی تر میشه حیفه ادم گوشی قدیمی بخره

الان پردازنده a50 رو روی گوشی هایی مثل سری ۲۲ و ۲۳ و اینا میندازن

{ خانم هستم }