2777
2789
یه گوشواره سبک حدوده دوگرم  یا کمی بیشتر رو چقدر ازم میخرن؟

بستگی داره به اجرت ساختش باید بپرسی 

طلا هم خواستی بخری باید حتتتما بپرسی اجرت ساختش چند درصده 

اونم دیه بستگی به ظرافت طرحو کار و...داره

آدمی آه است و دَم
پردازنده که زیاد تغییری نمیکنه ببینی چنننددد سری بگزره تا یه پردازنده خفن بیاد  اندورید هم که ...

نه عزیزم اینطور نیست پردازنده هر سری با سری بعدش خیلی فرق میکنه از اون طرف حتی نوعشونم متفاوته مدیاتک اگزینوس اسنپدراگون که هر کدوم ارزش خریدشون فرق داره

مثلاa51پردازندش اگزینوس بی کیفیت بود اما سری بعدش کهa52هست شد اسنپدراگون امریکایی و خیلی با هم فرق دارن.

ولی بگذریم

من فقط برای اینکه استارتر و کسایی که قصد خرید گوشی دارن و این تاپیکا رو میخونن به اشتباه نیوفتن و بتونن انتخاب درستی داشته باشن این مسائل رو مطرح کردم.

{ خانم هستم }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اینطور نیست پردازنده هر سری با سری بعدش خیلی فرق میکنه از اون طرف حتی نوعشونم متفاوته مدیات ...

نه اتفاقا من مدلارو بررسی میکنم قدرت مردازنده تغییر خاصی نداره🤔به هرحال حرفاتون کاملا درسته

ولی دراخر هرکی مناسب با کاربردش از گوشی باید انتخاب کنه چی میخواد

آدمی آه است و دَم
نه اتفاقا من مدلارو بررسی میکنم قدرت مردازنده تغییر خاصی نداره🤔به هرحال حرفاتون کاملا درسته ولی ...

اگه مدلا رو بررسی کرده بودین اینو نمیگفتین

تو پست قبلیم یه مثال زدم و هزارتا مثال دیگه هم هست که تایپ کردن اضافه است.

{ خانم هستم }
بچه ها طلای خام منظورتون همون طلای اب شده است؟یا این فرق میکنه چون طلای اب شده اصلا مطمئن نیست کلی ...

النگو شکسته بخرید از طلافروشی مطمین

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
نه مثال زدم😂😂ارقام مثالی بود عا دقیقا اشتباه همینه شما نباید شمشو بگیری  ببین شما خور ...

یه النگوی شکسته دستم باشه خیالم راحت تره تا سایت، یه النگوی شکسته رو بیست هزار بالای تابلو بخری همون ساعت ببری سی هزار زیر تابلو ازت میخرن میشه گرمی پنجاه هزار ضرر،ولی یه شمش رو پنج هزار بالای تابلو بهم داد موقع فروش سی هزار زیر تابلو خریدن میشه گرمی سی و پنج هزار ضرر،به خاطر پونزده هزار تو هر گرم بهتره طلای آدم دست خودش باشه 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
الانم خودتو لعنت میکنی؟😂😁کاش منم طلا میخریدم

آره خوب شد خریدم ۱۵۲۵بود من خریدنی، البته دو هفته بعدش سه تومنی پول اومد دستم سه تومنی هم از بابام قرض کردم یه گوشی شش تومنی خریدم، پول بابام هم تا عید میدم، من شیایومی نوت ده فایو جی خریدم شش تومنی الان شده شش و نیم،شما چی خریدی؟