2777
2789
اینارو فقط میشه دست دوم خرید گوشی دست دوم خریدن اشتباهه ادم اگه گوشیش سالم باشه که نمیفروشتش

بله درسته اصن گوشی دست دوم خوب نیس

ولیs9+که هست توبازار

A50sاز رده خارج شده و نیست ولی بعضی مغازه ها دارن اکثرا پاساژا که انباری کار میکنن

آدمی آه است و دَم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگر ۹ تومن میخواد هزینه کنه چرا ۱۱ لایت یا m52 نگیره 

شیائومی رو که کلا قبول ندارم

سریm سامسونگ هم درد نمیخوره ارزش خرید ندارن مشخصاتشون فقط رو کاغذ خوبه در اصل از سریaپایین ترن

{ خانم هستم }
بله درسته اصن گوشی دست دوم خوب نیس ولیs9+که هست توبازار A50sاز رده خارج شده و نیست ولی بعضی مغازه ...

+s9گوشی سامسونگه؟

اگه همونs9 قدیمی منظورته که مال خیلی سال پیشه الان فقط کارکردش هست

{ خانم هستم }
از مغازه خریدی یا فامیل؟ نه بابا اگه واقعا لازم نداشتی وگوشی الانت خوبه بهترین کارو کردی چون دوم ...

یه مغازه میشناسم النگوی شکسته بیست هزار بالای تابلو میده ، گوشی الانم هست دیگهههههه،. یعنی میگه طلا گرونتر میشه؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
+s9گوشی سامسونگه؟ اگه همونs9 قدیمی منظورته که مال خیلی سال پیشه الان فقط کارکردش هست

بله سامسونگا رده بالاتر از A

من خیلی از گوشی وکامپیوتر خوشم میاد و واسه همین زیاد اطلاعات راجبشون میخونم و از نظرم الان متناسب با۸ تومن این دوتا گوشی واقعا خوبن واکبندشونم هس اما وقت میخواد بگردی پیدا کنی

من گوشیمa50sکیفیت دوربینش پردازندش وزن وابعادش رم وباطری و...خوبه

آدمی آه است و دَم
برم بگم طلای شکسته میخام؟ من یبار ی گوشواره دست دوم خریدم با هفت درصد.سالم هم نبود

گرون داده اگه سالم نبوده، آره باید بگی طلای شکسته می‌خوام البته به این راحتی پیدا نمیشه تو هر شهر چند تا مغازه بیشتر نیست 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
یه مغازه میشناسم النگوی شکسته بیست هزار بالای تابلو میده ، گوشی الانم هست دیگهههههه،. یعنی میگه طلا ...

اها طلای شکسته رواگه تونسی از فامیلو...بخر از مغازه سود انچنانی نداره

طلای خام بخر خییلی خوبه نه استرس نگه داشتنشو داری نه پولت حیف میشه

نمیشه قطعی گفت میره بالا ولی خواه ناخواه هست ۱۰ هزار تومن میاد پایین ۵۰ هزار میره بالا

اگه سرمایت بیشتر نشه ضررم نمیکنی

آدمی آه است و دَم
بله سامسونگا رده بالاتر از A من خیلی از گوشی وکامپیوتر خوشم میاد و واسه همین زیاد اطلاعات راجبشون م ...

الکی میگن عزیزم اکبندشون دیگه نیست 

ریپک هستن

گوشی دست دوم در حد نو رو دوباره پلمپ میکنن به اسم نو میفروشن به مشتری های ساده میگن تو انبارمون بوده

حتی اگه هم اکبند باشن الان دیگه خیلی قدیمی شدن هم امکاناتشون هم اندرویدشون و ارزش خرید ندارن.

الان با بودجه ایشون فقط a32 a33 a52 جدیدترن و ارزش خرید دارن هرچند که اینا هم چند ماه دیگه ارزش خریدشون میاد پایین چون a34 a54 دارن عرضه میشن

{ خانم هستم }