2777
2789

نوزاد دوروزه انگار زردی داره

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره ببری دکتر وشربتی که بهت میده بهش بدی من هرچی خوردم هیچی نشد تا بردمش دکتر

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

چیزای با طبع گرم زردی رو بیشتر میکنه 

بچه رو ببر دکتر اگه زردی پایین باشه با دارو حل میشه

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

حتماااااااا درمان کن زردی رو حتمااااااااااااا اصلا پشت گوش نندار🤕🤕🤕

رفیق فابم عروس قورباقه 🐸 ای تویی که دلمو شکستی تو ریپلایی که روی پستم زدی بدون که من تورو بخشیدم اگر یه کوچولو هم از کارت پشمون شدی😜😜😜😜خودم عشق خودمم 😛🤪

تو بیمارستان به من گفتن برای زردی مامتر از تغذیه اینه که‌نوزاد رو خیلیییی شیر بدین.بخاطر همین گفتن دلستر و عرق کاسنی و عرق سوید و اینا بخور که شیرت زیاد بشه و شیرش بده زردیش بیاد پایین

گلم چیزهای گرم نخور هرچیزی که طبع گرمی داره مطلقا نباید بخوری در عوض چیزهایی که طبع سرد و خنک داره بخور.

شیر هم زیاد به بچت بده هرچی بیشتر جیش کنه و پی پی کنه سریعتر و رودتر زردی از بدنش خارج میشه گلم.

لیمو شیرین زیااااد بخوره.شیرخشت و‌ترنجبین‌بخوره.ماءالشعیر بخوره.پایین‌تنه بچه‌رو باهربار شستن با عرق کاسنی و آب ولرم‌بشوره.خودش عرق کاسنی بخوره.بدن بچه رو بزاره تو آردجو.تا میتوووونه بهش شیر بده زردی ب خاطر کمبود اب و شیره اصولا.روزی ی قاشق چایی خوری اب جوشیده سردشده بهش بده

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...