2777
2789
عنوان

ماشین لباسشویی کدوم مارو خوبه؟؟

595 بازدید | 53 پست

بین اینا کدوم بهتره 

پاکشوما

هایسنس

اکسویژن 

پارس خزر

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

خودم رفتم پاکشوما گرفتم زود نظر بدین ببینم اگه خوب نیست  تا نیاورده عوضش کنم مرسی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم رفتم پاکشوما گرفتم زود نظر بدین ببینم اگه خوب نیست  تا نیاورده عوضش کنم مرسی

دوو خیلی خوبه

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
واکشوماااااا عالیه

واکشوما تابه حال نشنیدم اسمشو 

اسی منم میخوام پاکشوما بخرم چند خریدی ؟وچند کیلوی هست واینکه راضی هستی؟

من قسطی ۱۶دراومد عالیه منکه راضیم 

چند کیلویی هس؟ خداشکرعزیزم مبارکت باشه

۷کیلو 

ممنون عزیزم 

من در روز چند بار لباس میزارم توش 

خیلیم تمیز میشوره ۱۶برنامه شستشو داره 

اهاچه خوب فکر کردم ۱۶میلیون خریدی   کلا چقدر شد پول ماشینتون؟

خوب ۱۶میلیون خریدم ۱۶تا برنامه شستشو داره

خوب ۱۶میلیون خریدم ۱۶تا برنامه شستشو داره

خیلی خوب خریدی من میخوام ۹کیلوبی بخرم  ولی فعلا همون پیش قسطشم ندارم هنوز خخخ

چون جاروبرقی پاکشوما هم خریدم یه قسطش مونده تموم بشع

لایک نکنید                      
خیلی خوب خریدی من میخوام ۹کیلوبی بخرم  ولی فعلا همون پیش قسطشم ندارم هنوز خخخ چون جاروبرقی پاک ...

انشاالله جور میشه عزیزم 

از جارو برقی راضی هستی ؟