2777
2789
عنوان

خانومایی که فقط دو تا گل پسر دارن

148 بازدید | 11 پست

به نطرتون بعدنا دلتون نمیخواد دختر داشته باشین از این  تنها باشین بعدنا  

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من دوتا داره.دختر میخواد ولی میترسه اقدام کنه بعدی هم‌پسر بشه میگه اعصابم نمیکشه برا شیطنتای پس ...

ارع منم همینطور هم تو شرایط اقتصادی الان هم لین که پسرا کلا شیطونن و اعصاب برام نمونده

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
واقعا سخت نیست دوتاپسرکه بازبه بچه سوم فک میکنین؟بچه هاتون چندساله ان؟

من فکر نمیکنم 😂😂😂کلی میگم سن که بره بالا حسرت دختر نیاد برامون

پسراتون چندسالشونه؟من یه پسردارم اصلا جرات نمیکنم برای دومی اقدام کنم تکفرزندی روانتخاب کردم

یکی نه سال یک پنج سال 

خداحفظشون کنه

ممنون همچنین گل پسر شما🌺🌺