2777
2789
عنوان

بنظرتون پول این ادمو بهش پس بدم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 38 پست
میتونی کیک بپزی  یا خوراکی بدی دخترت تو مدرسه باهم بخورن  پول زیاد جالب نمیشع😶

قهر کرده با دخترم  

بچه های کلاس هم گفتن چرا قهری بیا آشتی کن اون دختره هم یه جیییغ کشیده که ولم کنیییید 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
واقعا که چی اینکارش بگو دوستن خودشون هر جور حساب کنن  الانم اینجوری شما موندی پولشو بدی یا نه& ...

اره دیگه من دوست نداشتم حساب کنه اصلا اگه با دوستش دنگی حساب میکردن هم راضی بودم  چون یاد میگرفتن 

ولی این خانوم هم کار رو خراب کرده هم الان منت  میزاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه من دوست نداشتم حساب کنه اصلا اگه با دوستش دنگی حساب میکردن هم راضی بودم  چون یاد میگرف ...

ولی چقد دنیای بچه ها فرق کرده بنده ی عدد اوسکول بودم از خیلی چیزا خبر نداشتم فک کن طرف ۱۴ سالشه به همجنس گرایش داره 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
ولی چقد دنیای بچه ها فرق کرده بنده ی عدد اوسکول بودم از خیلی چیزا خبر نداشتم فک کن طرف ۱۴ سالشه به ه ...

ما هم همین بودیم اصلا تا دبیرستان فکر میکردیم بچه هارو لک لک میاره 

انقدر این قضیه زیاد شده تازه اینا غیر انتفاعی میرن مثلا نظارت بیشتره مدیرو ناظم یه چیزایی میگفتن اونروز تو جلسه 

حتی به اینکه بچه ها دست همو بگیرن یا بغل کنن هم حساس شدن و تو مدرسه اجازه نمیدن و برخورد میکنن 

این دختر اولیه که گفتم هم خیلی رفتارهای زننده ای داره نمیدونم مادر اون یکی دختره که رفتن کافه چجوری اجازه میده با دخترش دوست باشه و تازه بخاطرش همچین رفتاری با دختر من داشته و جواب سلام هم نداده 

به تظر من بذید دخترتون سهم خودش را حساب کنه و شما هم داخل قهر بچه ها نکنید

نه من اصلا دوست نداشتم دخالت کنم دخترم باید خودش یاد بگیره حل کنه ولی خب مادره امروز کارش زشت بوده که جواب سلام نداده 

پس پول رو بدم دخترم بده به دوستش ؟ 

اخه از یه طرف هم میترسم یوقت سر این قضیه سرکلاس بحثشون بشه 

نه من اصلا دوست نداشتم دخالت کنم دخترم باید خودش یاد بگیره حل کنه ولی خب مادره امروز کارش زشت بوده ک ...

من بودم بچمو بیشتر درگیر نمیکردم خودم میدادم مثلا دخترت بره باز ی چی شاید بارش کنن

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من بودم بچمو بیشتر درگیر نمیکردم خودم میدادم مثلا دخترت بره باز ی چی شاید بارش کنن

اره اینم هست میگم تو کلاس بحثشون نشه  

حالا که مادره دخالت کرده منم برم پول رو به مادره یا اگه نبود دخترش بدم تشکر کنم 

نه من اصلا تو مدرسه نمیرم زیاد هم اینارو نمیبینم بخوام چیزی بگم همیشه دم مدرسه منتظر دخترمم  و ...

ماهم نوجوون بودیم و این روزارو گذروندیم.همه اینا تجربه میشه براش و باعث رشد و بالغ شدن عقلیش میشه. بخاطر حرف اونا ذهنی برای خودت درست نکن،دهن هر حرفی ازش بیرون میاد.

اونا بخاطر رفتاراشون لیاقت چیزی رو ندارن،یدونه کافه بوده نوش جون دخترت.

ولی اگه دیدی خیلی اذیتت میکنه پول نقد رو بزار تو همون پاکت بهشون بده