دخترم ۱۴ سالشه از پارسال دوتا دوست همکلاسی داشت یکیشون دختر زیاد خوبی نبود با وجود اینکه پدر و مادرش پزشک هستن ولی اصلا درست تربیت نشده امسال متوجه شدم گرایش به همجنس داره ( البته به من ربطی نداره ولی بجز این رفتارهای بد دیگه ای هم داره ) که دختر من ترجیح داد باهاش دوست نباشه
دوست دیگه ش با دختر من صمیمی بودن یوقتهایی هم مادرش میومد مدرسه و باهاشون حرف میزد و بگو بخند داشتن
هفته پیش دخترم با دوست دومیه قرار گذاشتن برن کافه که من خودم با ماشین بردم رسوندمشون و دوباره رفتم دنبالشون
و به دخترم کارت هم دادم که اون حساب کنه خودم دیگه داخل نرفتم چون گفتم یکم حس استقلال هم داشته باشه بعد مادر این دوستش اومده بود کافه و حساب کرده بود و رفته بود که من با اینکه راضی نبودم تشکر کردم و دخترم هم باز بهش پیام داد و تشکر کرد
که بعدش اون دوست اولیه که گفتم زیاد خوب نیست به دوست دومیه پیام داده بود و کلی حرف زشت زده بود و مثل اینکه قهر کرده بودن
دوروز بعد این دوست دومیه که باهاش رفته بود کافه با اون اولیه دوست شدن و بی دلیل با دختر من قهر کردن
حالا امروز مادر دختره اومده بوده مدرسه و دخترم بهش سلام داده و اونم جواب نداده و بی محلی کرده
میخواستم ببینم بنظرتون من هزینه کافه رو بدم دخترم بده بهشون چون دوست ندارم منت بزارن چون بنظرم همچین اخلاقی دارن