2777
2789
عنوان

بنظرتون پول این ادمو بهش پس بدم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 38 پست
دوست اول با دوست دوم که دوست هستند قهر کردن بعد دوست سوم با دوست دوم دوست شده بعد قهر کرده دوست سوم ...

😂😂 خب چجوری بگم 

دوست ۱ دختر بدیه 

دوست ۲ رفته کافه 

دوست ۱ و ۲ باهم اول قهر کردن بعد باهم آشتی کردن 

حالا هر دوتا با دختر من قهر کردن 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
بزارتوپاکت پولو دم درمدرسه بمون رسمی تشکرکن بگو این پول شما پیش ما مونده بود ممنون بابت حساب اونروزت ...

ممنون اره اینم خوبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ایول بچه 14 سالتو میفرستی کافه پولشم حساب می کنی😆✌ مادر نمونه💁‍♀️

واقعا اگه بشناسی دوستشو برن خیلی خوبه من بعدها فهمیدم چقد آدمای مستقل از من نوعی قوی ترن

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
بابا ایول بچه 14 سالتو میفرستی کافه پولشم حساب می کنی😆✌ مادر نمونه💁‍♀️

😅😘 

چیکار کنم بچه ها الان دلشون به همین چیزا خوشه 

البته اگه دوستاشون بزارن 

واقعا اگه بشناسی دوستشو برن خیلی خوبه من بعدها فهمیدم چقد آدمای مستقل از من نوعی قوی ترن

خدایا چه مادرای باحالی دلم ضعف رفت🫠

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
خدایا چه مادرای باحالی دلم ضعف رفت🫠

من که مامان نیستم🤣🤣 تجربمو گفتم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
دوست اول با دوست دوم که دوست هستند قهر کردن بعد دوست سوم با دوست دوم دوست شده بعد قهر کرده دوست سوم ...

😂😂😂😂😂👌سه باربیوقفه تکرارکنیدخخ

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
شایدم پولشو نداده قهره 🤣🤣😁😁 تازه به دوران رسیدن  

نمیدونم اخه من خیلی هم تعارف کردم کارت هم دادم به دخترم بعدش هم گفتم پس یبارم مهمون دخترمن برید بیرون بعدم که خودم با ماشین رسوندمشون  

اخه دخترش لبش زخم بوده بعد که از کافه اومدن اون دختره که میگم خوب نیست به دختر این پیام داده که اره پس با فلانی ( دختر من ) میری بیرون که لبت کبوده 😶 

منظورش خیلی بد بوده 

مادره اینو فهمید به دخترش گفته بود بلاکش کن ولی نمیدونم چی شدبعد دوروز دخترش با اون دوست شده با دختر من اینجوری میکنن 

😅😘  چیکار کنم بچه ها الان دلشون به همین چیزا خوشه  البته اگه دوستاشون بزارن

میتونی کیک بپزی  یا خوراکی بدی دخترت تو مدرسه باهم بخورن 

پول زیاد جالب نمیشع😶

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
من که مامان نیستم🤣🤣 تجربمو گفتم

باشه در آینده که مامان میشی😛

نه بحث پولو وسط نکش اینطوری فقط ظاهر خودت و دختر بد میشه و میفهمن رفتارشون خیلی شمارو بهم ریخته،نزار ...

نه من اصلا تو مدرسه نمیرم زیاد هم اینارو نمیبینم بخوام چیزی بگم همیشه دم مدرسه منتظر دخترمم 

ولی میدونم الان دختره به نصف کلاس میگه مامانم پول کافه رو حساب کرده 

این دوتا دوستاش از پارسال همچین رفتارهایی دارن به دخترم میگم کلا اهمیت نده یاد بگیر به وقتش یسری ادمهایی که نامناسبن از زندگیت بیرون کنی حتی اگه تنها موندی به هر قیمتی با هر کسی دوست نباش 

ولی خب نوجوانن تاثیر پذیرن و زود هم ناراحت میشن

منم دوست داشتم دخترم بره خودش سفارش بده و کارت بکشه که یاد بگیره ولی مادره اومده سفارش داده و حساب کرده 

منم دوست داشتم دخترم بره خودش سفارش بده و کارت بکشه که یاد بگیره ولی مادره اومده سفارش داده و حساب ک ...

واقعا که چی اینکارش  دوستن خودشون هر جور حساب کنن 

الانم اینجوری شما موندی پولشو بدی یا نه