2777
2789
عنوان

بنظرتون پول این ادمو بهش پس بدم ؟

523 بازدید | 38 پست

دخترم ۱۴ سالشه از پارسال دوتا دوست همکلاسی داشت یکیشون دختر زیاد خوبی نبود با وجود اینکه پدر و مادرش پزشک هستن ولی اصلا درست تربیت نشده امسال متوجه شدم گرایش به همجنس داره ( البته به من ربطی نداره ولی بجز این رفتارهای بد دیگه ای هم داره ) که دختر من ترجیح داد باهاش دوست نباشه 

دوست دیگه ش با دختر من صمیمی بودن یوقتهایی هم مادرش میومد مدرسه و باهاشون حرف میزد و بگو بخند داشتن 

هفته پیش دخترم با دوست دومیه قرار گذاشتن برن کافه که من خودم با ماشین بردم رسوندمشون و دوباره رفتم دنبالشون

و به دخترم کارت هم دادم که اون حساب کنه خودم دیگه داخل نرفتم چون گفتم یکم حس استقلال هم داشته باشه بعد مادر این دوستش اومده بود کافه و حساب کرده بود و رفته بود که من با اینکه راضی نبودم تشکر کردم و دخترم هم باز بهش پیام داد و تشکر کرد 

که بعدش اون دوست اولیه که گفتم زیاد خوب نیست به دوست دومیه پیام داده بود و کلی حرف زشت زده بود و مثل اینکه قهر کرده بودن 

دوروز بعد این دوست دومیه که باهاش رفته بود کافه با اون اولیه دوست شدن و بی دلیل با دختر من قهر کردن  

حالا امروز مادر دختره اومده بوده مدرسه و دخترم بهش سلام داده و اونم جواب نداده و بی محلی کرده 

میخواستم ببینم بنظرتون من هزینه کافه رو بدم دخترم بده بهشون چون دوست ندارم منت بزارن چون بنظرم همچین اخلاقی دارن 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارتوپاکت پولو دم درمدرسه بمون رسمی تشکرکن بگو این پول شما پیش ما مونده بود ممنون بابت حساب اونروزتون 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بابا ایول بچه 14 سالتو میفرستی کافه پولشم حساب می کنی😆✌

مادر نمونه💁‍♀️

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
منم پسرم رو میفرستم ،وقتی دوستاش رو بشناسی چه اشکالی داره

دمت گرم🫠

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
بنظر من بیخیال الان اونا با خودشون میگن دستشون از همه جا کوتاه شده میخوان یکاری کرده باشن اووردن پو ...

اخه میدونم الان میگن ما پول کافه شونم حساب کردیم 

حالا من اینارو با ماشین بردم و برگردوندم ولی میگم کاش رفته بودم‌تو و حساب کرده بودم 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
راستش خیلی بدم اومد زنه خودشو اندازه اینا کرده حالا اصلا دخترا باهم قهر هستن این چرا جواب سلام نداده ...

شایدم پولشو نداده قهره 🤣🤣😁😁

تازه به دوران رسیدن 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

نه بحث پولو وسط نکش اینطوری فقط ظاهر خودت و دختر بد میشه و میفهمن رفتارشون خیلی شمارو بهم ریخته،نزار بفهمن و معمولی و بااعتماد بنفس برخورد کن.

با دخترت هم صحبت کن و آرومش کن که تو دوستی ها همچین چیزایی پیش میاد که ناراحت نباشه. جهت احتیاط هم هیچ بی احترامی به مادر و دختر نکن چون ممکنه چند وقت دیگه دخترت دوباره باهاشون دوست بشه و دراینصورت فقط شخصیتت خراب شده

من بودم پس میدادم میخوای خودت برو به دختره پس بده اگه مادرشو نمیبینی 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡