2777
2789
عنوان

یه دعایی که ردخور نداشته باشه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5184 بازدید | 75 پست

بنظرم سعی کنید کنار بیاید دیگه

این روزا اکثرا خیانت میکنن خانوم و آقا هم نداره

بهش فک نکنین بهتره پوستتونم خراب نمیشه😁

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بی غیرتی چون ا خداشه منم مث اونا بشم ک خودش آزاد بگرده

اونا ذاتشون اینجوریه

شما ذاتت درسته. هر جور شده براش پرونده درست کن و طلاق بگیر و حضانت بچتم بگیر

چون تو عنوان تاپیکت زدی دعا میخوای 

نیت کن و دعای مشلول رو هر روز بخون

انشاالله مشکلت حل میشه

اگ ب همین آسونی بود ک خوب میشد ولی نشده  

عزیزم من کاملا درکت میکنم چون به خودمم خیانت شده

از اون روز به بعد هم بیشتر مثل یه دوس پ.سر دوس د.ختریم با شوهرم

بهش فک نمیکنم ک اذیت نشم

فقط حتما حتما برو دکتر و واکسن گارداسیل تزریق کن

یکم گرون هست ولی ارزش داره

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
واقعا متاسفم برای اونایی که درمقابل کامنت من انقدر توهین کردن واگذارتون به خدا روز خوش

ولشون کن دوست عزیز.

بله شما درست گفتی .دعا به کسی که اعتقاد داره کمک میکنه یااز اون شرایط سختی که توش هست نجات پیدا کنه یابالاخره  خدا ی راهی جلوی پاش میزاره و کمکش میکنه تا اوضاع زندگیش بهتر بشه.اما کسی که درکی از این موضوع نداره وتاحالا تجربه ای نداشته رو نمیشه بزور بهش تفهیم کرد.

ان شالله اسی هم زودتر زندگیش روبراه بشه

🥀🥀در زندگی گاهی آدم از حرفهای مردم و چشم هایی که از اطرافیان میخوره کاملا نسبت به زندگی و خانواده و شغل و یا روابط اجتماعی بسته میشه

حتما این نسخه را انجام دهید تا به شکر خدا این بستگی شما رفع شود

هفت مهر کربلا تهیه کنید و بعد از نماز صبح (روز آن مهم نیست) روی هر کدوم هفت بار سوره حمد بخوانید و یک بار چهار قل و یک بار هم وان یکاد را بخوانید ,سپس این هفت مهر را در یک مسجدی اهدا کنید.

و همان روز به اندازه یک قرص نان بیرون صدقه دهید.

ان شا الله با این عمل بین سه تا ۱۲ روز کل بستگی شما که اگر با چشم مردم و حرفهای مردم بوده از بین خواهد رفت

🤚🌹🌷🌷🌹🌹

حالا درست هم که بشه چطوری میشه با همچین مردی ادامه داد 😐😐😐😐😐

اره دقیقا ولی این معتاده و معتادا هم تا نخوان ترک نمیکنن و همیشه موادم ک جلوش باشه دیگه ترک نمیکنه

اره دقیقا ولی این معتاده و معتادا هم تا نخوان ترک نمیکنن و همیشه موادم ک جلوش باشه دیگه ترک نمیکنه

ایشالا خدا خودش نجاتت بده عزیزم و راحت طلاق بگیری ازش حداقل 

یک بار به اصرار تو عاشق شدم ای دل! این بار‌ اگر اصرارکنی وای به حالت...