2777
2789
عنوان

یه دعایی که ردخور نداشته باشه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5183 بازدید | 75 پست
استارتر اگه تلگرام داري بگو برات ي كانال بفرستم راهكارشو گذاشته كه بتوني خودت ببنديش 

اسم کانالش چیه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ممنون حضانت بچه تا ۷ساله فقط اون الان ۲سالشه

نه اگه دادگاه تشخیص بده که صلاحیت نداره کلا حضانت بچه رو به شما میدن

بعدم پیگیر باش هر وقت برا کثافت کاری میره پلیس بفرست بالا سرشون تا هم آبروش بره هم پرونده داشته باشه 

اعصابم خورد شد. با خانوادتون هم جدی صحبت کنین و بگین حمایتتون کنن. وقتی جدا بشین چاره ای جز حمایت ندارن

ولشون کن دوست عزیز. بله شما درست گفتی .دعا به کسی که اعتقاد داره کمک میکنه یااز اون شرایط سختی که ت ...

ممنون از دلگرمیت دوست خوبم

واقعا دلشکسته بودم و از حرفاشون بهم ریختم

ولی حرفای شما آرومم کرد ... امیدوارم خدا بهترینارو برات بخواد

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

خیلی ناراحت شدم تایپیک تون رودیدم

خدابهتون صبربده تحمل اینجورآدماخیلی سخته 

خانواده شوهرمنم اینطوری هستن شوهرومنم دوباربهم خیانت کرد آخربهش گفتم من سپردمت دست خدااگه بری دنبال کسی امیدوارم بخاطرقسمی که خوردی خداسرتوازتنت جداکنه 

خودم خیلی داغون شدم چون تاحالا محبت ندیدم ازکسی 

واقعا چطوری میشه  و آمپول از چیه

میشه دیگه😄

واکسن زگیل تناسلیه

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
ممنون از دلگرمیت دوست خوبم واقعا دلشکسته بودم و از حرفاشون بهم ریختم ولی حرفای شما آرومم کرد ... ا ...

خواهش میکنم عزیزم.من خودم همیشه از دعا بهترین نتیجه هارو گرفتم.نه تنهابرای خودم بلکه برای بقیه هم .

اما نمیدونم واقعا چرابعضیا اعتقادشونو از دست دادن یا توخانواده ای بزرگ شدن که به مسائل دینی اهمیت داده نشده.دوره زمونه اینجوریه دیگه چه میشه کرد؟ 

فقط اینو میدونم تومشکلات و طوفانهای زندگی مامن و پناه ماخداست.از خدادور بشیم به کی میخواهیم پناه ببریم؟ اصلا مگه غیراز اونم کسیو داریم.ان شالله خداخودش کمکمون کنه ایمانمون رو حفظ کنیم.در پناه خداموفق و موءید باشی🌺🌺

خواهش میکنم عزیزم.من خودم همیشه از دعا بهترین نتیجه هارو گرفتم.نه تنهابرای خودم بلکه برای بقیه هم . ...

حرفات کاملا درسته منم جز خدا کسی رو نداشتم و فقط به اون پناه میبرم فقط از خدا میخواد هرچ زودتر خدا یا بزنه ببرتش یا بزنه درستش کنه یا منو نجاتم بده

خیلی ناراحت شدم تایپیک تون رودیدم خدابهتون صبربده تحمل اینجورآدماخیلی سخته  خانواده شوهرمنم ا ...

منم بردمش سری آخر تو حرم قسم خورد ک نرفته و ن میره ولی هیچیش نشد و نمیشه انگار آدمهای کثیف خوشبخترن 

عزیزم درکت میکنم می‌دونم خیلی سخته برات تو این مدت تا میتونی مدرک از خیانتش جمع کن که ببری به دادگاه ...

نه مدرک دارم ولی علیه خودم میشه چون غیراخلاقیه من ضبط گزاشتم همراهش تمام حرفا و مکالمها و دیداراشو ضبط کرده ولی چ فایده 

نه اگه دادگاه تشخیص بده که صلاحیت نداره کلا حضانت بچه رو به شما میدن بعدم پیگیر باش هر وقت برا کثاف ...

دقیقا همینکارو خاستم بکنم ولی دوستم گفت پلیسا ب موقع نمیان با اینکه ب ۱۱۰زنگ زدم بشون گفتم موضوع از این قراره سر موقع می‌رسید گفتن اره ولی اونا پشیمونم کردن ک نکن نمیان فقط بدترش میکنی

دعا برای جلوگیری از خیانت مرد به زن

نقل شده است که اگر خانمی به دنبال این است که از خیانت همسرش جلوگیری کند باید دعای جلوگیری از خیانت مرد به زن را که در زیر آمده است روی کاغذی نوشته و با نیت جلوگیری از خیانت مرد به وی آن را به آب بیندازد. امید است که با رفع کدورت بین زن و شوهر احساس عشق زیاد شود و از خیانت جلوگیری گردد.

« لا يحل لك النساء من بعد والا ان تبدل بهن من ازواج ولو اعجبك حسنهن الا زوجتك »"

"دعا برای قفل مرد
دعا برای قفل مرد مخصوص زنانی است که به اندازه کافی به همسرشان اعتماد ندارند و به دنبال دعا برای جلوگیری از خیانت مرد به زن هستند. دعا برای قفل مرد که در زیر آمده است را بخوانید تا بتوانید با رام کردن شوهر خود او را برای همیشه به خودتان قفل کنید و از خیانت وی جلوگیری کنید.( همچنین نگاه کنید به دعا برای حرف شنوی شوهر)

« لَقَدْ جَأَکُم‌ْ رَسُول‌ٌ مِن‌ْ أَنْفُسِکُم‌ْ عَزِیزٌ عَلَیْه‌ِ مَاعَنِتُّم‌ْ حَرِیص‌ٌ عَلَیْکُم بِالْمُؤْمِنِین‌َ رَؤُوف‌ٌ رَحِیم‌ٌ إِن تَوَلَّوْا فَقُل‌ْ حَسْبِیَ اللّه‌ُ لاَإِلَه‌َ إِلآ هُوَ عَلَیْه‌ِ تَوَکَّلْت‌ُ وَهُوَ رَب‌ُّ الْعَرْش‌ِ الْعَظِیم‌ِ. »

دعای پایبندی مرد"