2777
2789
عنوان

شوهرم پرتوقعه و بداخلاق

181 بازدید | 13 پست

همسرم انتظاراتی از من داره که خودش به هیچ کدوم عمل نمیکنه‌ هیچ وقت منو توی مسائل شخصی خانوادگی خودشون در جریان نمیزاره ولی از من انتظار داره مو به مو مسائل خانواده خودمو بهش بگم و اگر یه روز بفهمه چیزی بین خانواده خودمون بوده و به اون نگفتم بدجوری عصبانی میشه. همین دیروز از پدر و مادرش یه بحثی رو اتفاقی شنیدم ازش سوال کردم گفتم جریان چیه بدجوری عصبانی شد و گفت به تو چه ارتباطی داره؟؟؟؟ کلی دعوا کرد‌. این در صورتیه که اون دوست داره چیزایی که تو خانواده من هست و به اون بی ربط هست رو بدونه. الانم باهاش قهرم🙃

چقدر غمگین است آدمی که حرف هایش را به ماه می‌زند و ماه فقط نگاه می‌کند فقط نگاه...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم بش نگو اگ گف چرا نگفتی بگو ب تو چ

میه تو از من پنهان کاری میکنی باید به من میگفتی. و بدجوری عصبانی و ناراحت میشه قهر میکنه حتی

چقدر غمگین است آدمی که حرف هایش را به ماه می‌زند و ماه فقط نگاه می‌کند فقط نگاه...💔
میه تو از من پنهان کاری میکنی باید به من میگفتی. و بدجوری عصبانی و ناراحت میشه قهر میکنه حتی

میگه

این اخلاق عادیه برامنم همینجوریه اما بپرسم ازش ناراحت نمیشه ی کوچولو توضیح میده شوهرم ن البته فابم😑 ...

هیچ وقت منو توی مسائل خانوادگیشون در جریان نمیزاره توضیح نمیده میگه به تو ربطی نداره حس میکنم منو آدم حساب نمیکنه

ب جای اینکه قهر کنی بگو مسایل خانواده من هم ربطی ب تو نداره مثل خودت..چ زور میگه    تو نبا ...

بهش همینو گفتم لج کرد گفت باشه اینجوریه؟ دارم برات.

هیچ وقت منو توی مسائل خانوادگیشون در جریان نمیزاره توضیح نمیده میگه به تو ربطی نداره حس میکنم منو آد ...

اهمیت نده بنظرم بی اهمیت باشی خودش میاد میگه برامنم شده من نپرسیدما خودش حرف زده راجبش هرچی خودتو کنجکاو نشون بدی اون بیشتر مخفی میکنه

اهمیت نده بنظرم بی اهمیت باشی خودش میاد میگه برامنم شده من نپرسیدما خودش حرف زده راجبش هرچی خودتو کن ...

این روش رو هم امتحان کردم اگه بی اهمیت هم باشم به دست فراموشی میسپاره و عمرا بیاد حرفی بزنه

پس بیخیالش کلن خودتو الکی ناراحت نکن اما همه چیز خانوادتم نگو

بله تصمیم گرفتم دیگه نگم به خودشم گفتم دیگه هیچی بهت نمیگم