2777
2789
عنوان

یکی رو برای ازدواج بهم معرفی کردن

866 بازدید | 31 پست

یکساعت کمتر حرف زد گفت من باید حضوری شمارو بببینم و فردا زنگ میزنم و دوشنبه بریم کافی شاپ .رفتارش یک طوری بود امروز هیچ زنگی نزد من دوست ندارم فردا برک کافی شاپ به نظرتون بپیچونمش.؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی از صبح یک اس مس بده من حالم خوبه یا نه هیچی .من تاحالا خواستگار انقدر بی تفاوت نداشتم

خوب اول باید شما رو ببینه اصلا میپسندین همدیگه رو یا نه ؟ از هم خوشتون میاد یا نه؟ بعد حالا وقت زیاده برای حرف زدن وقتی هنوز نمیدونه از شما خوشش میاد یا نه چه حرفی باید باهاتون بزنه؟ عجله نکن کم کم پیش برو بعد تصمیم بگیر که خوشت میاد یا نه حداقل دو هفته بگذره بعد تصمیم بگیر 

خوب اول باید شما رو ببینه اصلا میپسندین همدیگه رو یا نه ؟ از هم خوشتون میاد یا نه؟ بعد حالا وقت زیاد ...

حداقل از روی احترام باید اس مس میداد حالمو میپرسید از روی ادب و احترام.من تاحالا پسر انقدر خشک ندیدم