2777
2789
عنوان

بچه ها من حاملم ولی باورم نمی‌شه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 52 پست
مبارکهههه عزیزم خواهش میکنم فکر منفی نکن فقط انرژی مثبت بده مطمئن باش ب امید خدا میمونه🥹💞😍

نمیتونم همش سقطای قبلیم میاد جلو چشمم خیلی سختی کشیدم تو قبلی ها که میرفتم سونوگرافی میگفتن قلب نداره 😭

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبریک میگم گلم فقط تحت نظر دکتر باش  منم دوتا سقط داشتم الان امپول انوکسا میزنم

آمپول انوکسا برای چیه منم 3تا سقط داشتم البته شوهرم راضی نمیشه برای بارداری و تحت نظر بودن 

البته یکی دارم ولی بچه م خیلی تنهاس

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
نمیتونم همش سقطای قبلیم میاد جلو چشمم خیلی سختی کشیدم تو قبلی ها که میرفتم سونوگرافی میگفتن قلب ندار ...

درکت می کنم 

مبارکه ان شاء الله این بار بغلش بگیری و روزای سختت یادت بره 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
نه تازه دی ماه میخاستم وقت بگیرم 😭 خودم تنبلی تخمدان دارم

پس حتما برو پیش یک پرناتولوژیست

شاید صلاح بدونه مثلا آسپرین استفاده کنی

البته من رو حدس و گمان میگم

وگرنه متخصص بهتر می دونه

من خودم هفته پیش این موقع راهی اتاق عمل شدم برای کورتاژ

قبلش بخاطرمشکلی که داشتم با پرناتولوژیست مشورت کردم

خیلی خوب بود

اگر تهران هستی 

دکتر مریم مشفقی پرناتولوژیست هست

من خودم دو ویزیت پیشش رفتم

خوب راهنماییم کرد

من تو رویان رفتم

نمی دونم مطب هم داره یا نه

ان شاالله هر جایی که رفتی بهترین راهکار برات رقم بخوره و نی نی سالم و صالح بیاد تو آغوشت

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️
آمپول انوکسا برای چیه منم 3تا سقط داشتم البته شوهرم راضی نمیشه برای بارداری و تحت نظر بودن  ال ...

انوکسا برای خون رسانی به جنین هست 

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 
انوکسا برای خون رسانی به جنین هست 

ممنون ان شاء الله که شما هم زود صاحب فرزند صالح و سالم بشین

چجوری از بی بی چک استفاده میکنن؟

روش نوشته

ببخشید ادرارت رو تو لیوان یک بار مصرف بریز بعد با قطره چکونی که تو بسته هست سه قطره به محلی که کیت مشخص کرده می‌ریزی و ١دقیقه صبر میکنی دوتا خط بیفته یعنی مثبته😍

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن

به دلم افتاد یلحظه که این یکی واست میمونه و بغلش میکنی نمیدونم چرا حتی حس کردم دخترم هست

انشالله که بزودی صدای قلبش رو هم بشنوی

برای من و بقیه منتظرام دعا کن

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
به دلم افتاد یلحظه که این یکی واست میمونه و بغلش میکنی نمیدونم چرا حتی حس کردم دخترم هست انشالله که ...

چشم حتما دعا میکنم 

انشالله 

بخدا قلبم داره میاد تو دهنم صحنه های بارداری های قبلی میاد جلو چشمم که قلب تشکیل نمیشد از استرس حالم خیلی بده 

من میخاستم دی ماه برم علت سقط هام معلوم بشه الان اینجوری شد گیج گیجم 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی