2777
2789
عنوان

بچه ها من حاملم ولی باورم نمی‌شه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 52 پست

اخی عزیزم انشالله بسلامتی بارداریت بگذره خیلی خوشحال شدم دعا میکنم ب سلامت نی نی رو بغل بگیری 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثبت فکر کن ان شاالله یه نی نی سالم و خوشگل رو به زودی بغل بگیری

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

عزیزم🥲🥲🥲🥲

مبارکهههههه

استرس نداشته باش

حتما اگر تونستی اورژانسی از یک پرناتولوژیست خوب وقت بگیر

شاید لازم باشه دارو بگیری

آزمایش های ایمنی و انعقادی بعد از سقط هات دادی؟

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️

تو رو خدا دعام کنید این بار دیگه قلب تشکیل بشه 

من دیگه طاقت یه سقط دیگه ندارم 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

ان شاءالله صلاحت باشه که برات بمونه😍😍

ان شاءالله یه بچه سالم صالح و رهرو راه خدا داشته باشی عزیزم😍😍

مبارکه❤️💛

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم♥️♥️

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»🥰

تویی تنها امیدم یا رب❤

عزیزززم خدا رو شکر ، مبارکت باشه ؛ با سلامتی ، انشاالله خدا یه بچه تپل مپل و گوگولی بهت میده ، چقدر خوشحال شدم ، کاش پیشم بودی بغلت میکردم، حسابی استراحت کن ، از ته ته ته دلم دعا کردم بدون سختی و دردسر نی نیت به دنیا بیاد

عزیزم🥲🥲🥲🥲 مبارکهههههه استرس نداشته باش حتما اگر تونستی اورژانسی از یک پرناتولوژیست خوب وقت بگ ...

نه تازه دی ماه میخاستم وقت بگیرم 😭

خودم تنبلی تخمدان دارم 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

عزیزم. تا به حال آمپول انوکساپارین زدی؟

منم سه بار سقط داشتم تا اینکه دکتر  برام این آمپول رو نوشت و گفت خون‌رسانی به بچس وخدارشکر بچم موند و دوهفته دیگه دنیا میاد حتما بگو به دکتر 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...