2777
2789
عنوان

لاغری و کبد چرب

3661 بازدید | 11 پست

کسی بوده ک لاغر باشه اما کبدش چرب باشه؟

من خیلی حالت تهوع دارم همیشه

داروهای معده تاثیری رو حالت تهوع نمیذاره

خودمم وزنم ۴۵ هست درد سمت راست شکم دارم بی اشتها رفلاکس حالت تهوع ضعف و خستگی علایمم هست

اندوسکپی شدم دوسال پیش داروهای میکروب معده رم مصرف کردم ی دوره

الان سونو دادی؟ دکتر گفت کبدت چربه؟ خاکشیرجوشانده مصرف کن . سرچ کن برای کبد چرب خوبه.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سونو دادی؟ دکتر گفت کبدت چربه؟ خاکشیرجوشانده مصرف کن . سرچ کن برای کبد چرب خوبه.

نه عزیزم هنوز دکتر نرفتم

بخاطر معدم فقط به دکترای گوارش مراجعه میکردم ولی بی اشتهاییم از بین نمیره گفتم شاید از کبد چرب باشه

شما هم حالت تهوع داشتید؟بعد درمانتون بی اشتهاییتون درست شد؟

بله..من اضافه وزن داشتم..گفتید لاغر،دایی همسرم لاغربود ولی کبد چرب گرفته بود..یعنی منظورم اینه کاری به لاغری و چاقی نداره و حتما برید آزمایش بدین

علائمتون چیا هست گوارشتون رو درگیر میکنه؟مثلا غذا بخورید بعدش حس بد داشته باشید

بله من همش سمت راست زیرقفسه سینم دردمیکنه تاغذای چرب بخورم حالم بدمیشه حالت تهوع دارم لک پوستی اوردم آزمایش خون دادم آنزیمای کبدم بالابودسونوبرام نوشت کبدچرب داشتم بایدجواب سونوموفرداببرم نشون بدم داروبده ببینم بایدچیکارکنم اماخودسونوگرافیه گفت کبدت چربهدگرید۲عرق کاسنی وشاه تره بخورووزنت وبیارپایین ورزش کن

اگر کبدتون چربه هیچی مثل ورزش و تغییر رژیم غذایی براش موثر نیست..

اخه من خیلی لاغرم😑ی مدت رفتم باشگاه همینطوری وزن کم میکردم

چون بی اشتها هم هستم نمیتونم از لحاظ تغذیه به خودم برسم