2777
2789

من یه مشکلی دارم فردا باید برم تلاش کنم برای حل شدنش

میشه کسی که حس ششم داره یا تک نیت بلده برام بگیره واقعا استرس و اضطراب داره منو میکشه 

ممنون میشم

خدا خیرتون بده

مطمعن باش فردا همین موقع میای تاپیک میزنی که مشکلم حل شد

❤خدایا شکرت❤

یادت نره  فردا منو تگ کنی

من یه دختر قوی ام کسی که به هرچی بخاد میرسه  چرا؟چون خدا رو دارم چون پشتکار دارم چون تلاش میکنم😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اومدی ب منم بگو امسال ازدواج میکنم یا ن🚶🏻‍♀️

سال دیگه برج یازده💃

من یه دختر قوی ام کسی که به هرچی بخاد میرسه  چرا؟چون خدا رو دارم چون پشتکار دارم چون تلاش میکنم😍😍
مطمعن باش فردا همین موقع میای تاپیک میزنی که مشکلم حل شد ❤خدایا شکرت❤ یادت نره  فردا منو تگ ک ...

به منم جواب میدی لطفن...

منتظرم یک‌پول خیلی بزرگ وارد زندگیم بشه ایا وارد میشه و بهش میرسم

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
مطمعن باش فردا همین موقع میای تاپیک میزنی که مشکلم حل شد ❤خدایا شکرت❤ یادت نره  فردا منو تگ ک ...

منم این ماه باردرم تا عید بچه دار میشم

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
به منم جواب میدی لطفن... منتظرم یک‌پول خیلی بزرگ وارد زندگیم بشه ایا وارد میشه و بهش میرسم

بعید میدونم چون حس میکنم یه سری موانع جلوشه ولی بازم ناامید نباش خدا همچین درست میکنه

ببخشید چیزی که حس کردم و گفتم  

بعید میدونم چون حس میکنم یه سری موانع جلوشه ولی بازم ناامید نباش خدا همچین درست میکنه ببخشید چیزی ک ...

تمام حس ششمی ها گفتن بهش میرسم...حالا ببینم چی میشه توکل به خدا

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم