ززیینب مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 297 عنوان یه حس ششمی تو رو خدا بیادیا کسی که ورق بلده 126 بازدید | 24 پست من یه مشکلی دارم فردا باید برم تلاش کنم برای حل شدنشمیشه کسی که حس ششم داره یا تک نیت بلده برام بگیره واقعا استرس و اضطراب داره منو میکشه ممنون میشمخدا خیرتون بده 1401/09/06 | 14:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کروات عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 404 مطمعن باش فردا همین موقع میای تاپیک میزنی که مشکلم حل شد❤خدایا شکرت❤یادت نره فردا منو تگ کنی من یه دختر قوی ام کسی که به هرچی بخاد میرسه چرا؟چون خدا رو دارم چون پشتکار دارم چون تلاش میکنم😍😍
کروات عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 404 اگه اومدی ب منم بگو امسال ازدواج میکنم یا ن🚶🏻♀️ سال دیگه برج یازده💃 من یه دختر قوی ام کسی که به هرچی بخاد میرسه چرا؟چون خدا رو دارم چون پشتکار دارم چون تلاش میکنم😍😍
دزدانtدریایی عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6398 مطمعن باش فردا همین موقع میای تاپیک میزنی که مشکلم حل شد ❤خدایا شکرت❤ یادت نره فردا منو تگ ک ... به منم جواب میدی لطفن...منتظرم یکپول خیلی بزرگ وارد زندگیم بشه ایا وارد میشه و بهش میرسم من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم
دلمتنگه عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 563 مطمعن باش فردا همین موقع میای تاپیک میزنی که مشکلم حل شد ❤خدایا شکرت❤ یادت نره فردا منو تگ ک ... ازدواج منم میگی کی هست و اون اقا چکارس
دزدانtدریایی عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6398 سال دیگه برج یازده💃 حس اقایی که اول اسمش (حم)است چیه و توی دلش چخبره...اسمش حمید نیس ها من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم
دزدانtدریایی عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6398 مطمعن باش فردا همین موقع میای تاپیک میزنی که مشکلم حل شد ❤خدایا شکرت❤ یادت نره فردا منو تگ ک ... ماجده کی ازدواج میکنه؟؟؟؟ من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم
setare۰۰ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 11111 مطمعن باش فردا همین موقع میای تاپیک میزنی که مشکلم حل شد ❤خدایا شکرت❤ یادت نره فردا منو تگ ک ... منم این ماه باردرم تا عید بچه دار میشم میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
کروات عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 404 به منم جواب میدی لطفن... منتظرم یکپول خیلی بزرگ وارد زندگیم بشه ایا وارد میشه و بهش میرسم بعید میدونم چون حس میکنم یه سری موانع جلوشه ولی بازم ناامید نباش خدا همچین درست میکنهببخشید چیزی که حس کردم و گفتم من یه دختر قوی ام کسی که به هرچی بخاد میرسه چرا؟چون خدا رو دارم چون پشتکار دارم چون تلاش میکنم😍😍
کروات عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 404 ماجده کی ازدواج میکنه؟؟؟؟ اونکه ازدواج کرده😂 من یه دختر قوی ام کسی که به هرچی بخاد میرسه چرا؟چون خدا رو دارم چون پشتکار دارم چون تلاش میکنم😍😍
دزدانtدریایی عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6398 بعید میدونم چون حس میکنم یه سری موانع جلوشه ولی بازم ناامید نباش خدا همچین درست میکنه ببخشید چیزی ک ... تمام حس ششمی ها گفتن بهش میرسم...حالا ببینم چی میشه توکل به خدا من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم
دزدانtدریایی عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6398 اونکه ازدواج کرده😂 یعنی چی من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم