2777
2789
عنوان

ضربه خورد به شکمم لکه خون دیدم

634 بازدید | 18 پست

دیشب داشتیم شوخی میکردیم لگد خورد به زیر شکمم  چن مدته دور نافم شکمم ایناهم درد میکنه یه هفته مونده به پریودم قرص دوفاستون میخورم یهو صب دیدم ترشحم خون داره خیلی کم یعنی چی شد🥺

اگه نگاهتون به اینجا افتاد واسطه ی من و خدا بشین نگاهشو این بارم بهم بندازه که بازم طعم مادر شدنو بچشم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=261052867]باردار هم باشه الان تو این هفته تو شکمش نیست تو رحمشه[QUOTیکم بالای واژن خورد

اگه نگاهتون به اینجا افتاد واسطه ی من و خدا بشین نگاهشو این بارم بهم بندازه که بازم طعم مادر شدنو بچشم❤

کسی نمیدونه از چیه🥺از پریود قبلیم  که دوروز شدم تا الان همشم درد دارم سینه هامم رگاش زده بیرون تیر میکشه

کسی نمیدونه از چیه🥺از پریود قبلیم  که دوروز شدم تا الان همشم درد دارم سینه هامم رگاش زده بیرون ...

شرایطت به باردار میخوره چرا الان نمی‌زنی؟البته بذار فردا اول صبح بزن به امید خدا بارداری

بیست روز پیش؟؟؟؟ الان بزن اصلا  آزمایش ‌ بده

قرص میخورم ماه سومه این سری خیلی الکی پریود شدم رفتم دکتر با بی بی چک فک کنم ازمایش گرف چون ادرار بود گف باردار نیستی ولی من همش سینه هام کمرم اینا درد میکرد سرگیجه هم دارم شب لگد خورد یهو درد کرد شکمم بعد هیچی صب دیدم ترشحم خونیه یه رگش

پر شدی یانه؟

الان روز بیست و پنج سیکلم همون موقع که پریود شدم فقط دوروز شدم مثل قبلم نبود خیلی کم بود همش قطع میشد دور نافم انقد درد میکنه بدنمم همش حس میکنم داغه گفتم شاید از قرص دوفاستونه

شرایطت به باردار میخوره چرا الان نمی‌زنی؟البته بذار فردا اول صبح بزن به امید خدا بارداری

اگه نباشم تو ذوقم میخوره🥲