2821
2789
عنوان

مربی مهدکودک!!!!

430 بازدید | 15 پست

سلام من دانشجوام اما میخوام کار کنم فعلا بنطرم مربی مهد هست و پدیرش ازمایشگاه برای اینا باید چیامو قوی کنم چی میخوان؟چ رزومه ای منطورمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی ازمایشگاه که دوره های مخصوص داره  شاخه های مختلف داره از خون گیری تا نسخه خوانی خواهرم دوره نشانه خوانی داره میره الان ۴ماه طول میکشه

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
اهااا کارا مربی گری باید از کجا بگیرم؟

باید بپرسی توی شهرتون ببینی کجاست هر سال ی دوره ۴۰ روزه است ک میذارن باید بری اونجا بعد این دوره ی ازمون داره ازمون رو میدی مدرک میگیری

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

باید بپرسی توی شهرتون ببینی کجاست هر سال ی دوره ۴۰ روزه است ک میذارن باید بری اونجا بعد این دوره ی ا ...

عزیزم چ دروسی داره آزمون ینی

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
باید بپرسی توی شهرتون ببینی کجاست هر سال ی دوره ۴۰ روزه است ک میذارن باید بری اونجا بعد این دوره ی ا ...

مجتمع فنی داره؟

اسی ازمایشگاه که دوره های مخصوص داره  شاخه های مختلف داره از خون گیری تا نسخه خوانی خواهرم دوره ...

اهاااا مثلا اونایی ک پشت سیستم میشینن اطلاعت وارد مبکنن چی؟اصلا برای اینجور کارا دانشجو میگیرن؟

عزیزم چ دروسی داره آزمون ینی

عزیزم ی سری اموزش رو خودشون میدن جزوه میگن من میخواستم برم اما موفق نشدم کسایی ک رفته بودن اینا رو گفتن

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

اهاااا مثلا اونایی ک پشت سیستم میشینن اطلاعت وارد مبکنن چی؟اصلا برای اینجور کارا دانشجو میگیرن؟

اونو نمیدونم گلم اخه اون ی جورایی کار صندوق میشه فک کنم مدرک نمیخواد نمیدونم باید بپرسین