2821
2789
عنوان

مربی مهدکودک!!!!

430 بازدید | 15 پست

سلام من دانشجوام اما میخوام کار کنم فعلا بنطرم مربی مهد هست و پدیرش ازمایشگاه برای اینا باید چیامو قوی کنم چی میخوان؟چ رزومه ای منطورمه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی ازمایشگاه که دوره های مخصوص داره  شاخه های مختلف داره از خون گیری تا نسخه خوانی خواهرم دوره نشانه خوانی داره میره الان ۴ماه طول میکشه

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
اهااا کارا مربی گری باید از کجا بگیرم؟

باید بپرسی توی شهرتون ببینی کجاست هر سال ی دوره ۴۰ روزه است ک میذارن باید بری اونجا بعد این دوره ی ازمون داره ازمون رو میدی مدرک میگیری

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

باید بپرسی توی شهرتون ببینی کجاست هر سال ی دوره ۴۰ روزه است ک میذارن باید بری اونجا بعد این دوره ی ا ...

عزیزم چ دروسی داره آزمون ینی

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
باید بپرسی توی شهرتون ببینی کجاست هر سال ی دوره ۴۰ روزه است ک میذارن باید بری اونجا بعد این دوره ی ا ...

مجتمع فنی داره؟

اسی ازمایشگاه که دوره های مخصوص داره  شاخه های مختلف داره از خون گیری تا نسخه خوانی خواهرم دوره ...

اهاااا مثلا اونایی ک پشت سیستم میشینن اطلاعت وارد مبکنن چی؟اصلا برای اینجور کارا دانشجو میگیرن؟

عزیزم چ دروسی داره آزمون ینی

عزیزم ی سری اموزش رو خودشون میدن جزوه میگن من میخواستم برم اما موفق نشدم کسایی ک رفته بودن اینا رو گفتن

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

اهاااا مثلا اونایی ک پشت سیستم میشینن اطلاعت وارد مبکنن چی؟اصلا برای اینجور کارا دانشجو میگیرن؟

اونو نمیدونم گلم اخه اون ی جورایی کار صندوق میشه فک کنم مدرک نمیخواد نمیدونم باید بپرسین