2777
2789
عنوان

درمان قطعی عفونت واژن

66024 بازدید | 26 پست

سلام دوستان.من حدودا یکسال بود که عفونت واژن داشتم.دارومصرف میکردم.پماد انواع قرص،ولی فایده نداشت یعنی مدام میرعت وبرمیگشت این عفونت.ودر حقیقت مزمن شده بود.

امروزمیخوام بهتون چندتاراهکاراموزش بدم که در درمان عفونت واژن کمک کننده ست.وقبلش بهتون بگم،که نیاز به صبر وشکیبایی داره.پس بایکبار مصرف توقع دفع عفونت نداشته باشین.

۱)استفاده از نوره بجای ژیلت

۲)قطع کامل پمادواژینال واستفاده از یک حبه سیر یکروز درمیون داخل واژن .شب بزارید صبح با انگشت تمیز دربیارید.و خوردن یک حبه سیر قبل ازخواب هرشب تایک هفته

۳)استفاده ی روزانه دو استکان دم نوش وترکیب این سه گباه پونه اویشن وپنیرک.

کلا یک قاشق غذاخوری ازترکیب این سه تاباید بریزین.میزان پونه بابد خیلی کمتر باشه.پنیرک بیشتر

۴)استفاده از عنبرنسای اصل ماده ترجیحا سرگین بهار.یعنی پشگل الاغ ماده باشه که از علوفه ی بهار تغذیه کرده باشه

۵)نشیتم داخل تشت دم نوش ولرم پنیرک اویشن وپونه یک روز درمیون

۶)واستفاده از قرص فلوکونازول ده شب یکروز درمیون.

برای من حدودا ده روز جواب داد خداروشکر.من یک سال ازعفونت خارش وسوزش عذابم میداد ولی دیگه مشکلی ندارم امیدوارم این راه کارها بتونه بهتون کمک کنه.

دوستان اگر راهکارهای دیگه دارن میتونن زیر پست به اشتراک بزارن

پیروز و تندرست باشین

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر من ده ساله گرفتارم.با هیچی خوب نمیشم خیلی خسته شدم    

یه شب در میون بعد از تموم شدن پریودیت یه حبه قند یا نبات کوچولو یه تیکه ی خیلیی کوچولو اندازه ی نخود که زیر آب بشورش تیزیش بره اذیت نکنه بذار داخل واژنت، عالیهههه، یه ن و ا ر بهداشتی یا یک پارچه ی تمیزم بذار که قراره کلی ت ر ش ح تخلیه شه ازت، شب بذار صبح پاشو دوش بگیر خودتو تمیز کن لباساتو عوض کن کلی آروم میشی، انقد برا تخمدان و کمر و شکم خوبه که نگوووو انگاری سبک میشه شکمت نفخت میره عالیه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
خودتون انجام دادید؟باور کن گاهی میشینم گریه میکنم خسته شدم

بله همیشه انجام میدم، قند رو مادربزرگم بهم گفته، نباشم یبار طب سنتی بهم گفت، خودمم همیشه بعد اینکه پریودم تموم میشه خیلی شکمم درد میکنه نفخ میکنه اذیت میشم انگار عفونت میگیرم، بعد اینکه یکی دو شب اینکارو انجام میدم واقعا انگاری شکمم خالی میشه خیلی سبک و راحت میشم و شکم دردمم قطع میشه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤