2777
2789
عنوان

مامانم با شوهرم اختلاف پیدا کرده،نمیدونم این وسط چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 37 پست
الان چندروزه شده دیگه،تاحالا آرامش رابطه ی ما اینجوری بهم نخورده بود بخدا.تاحالا شوهرم انقد ناراحت ن ...

فعلا هوای شوهرتو داشته باش تا احساس بدی بهش دست نده 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من چون ازدواج دومم بود و همه بلاهایی که سری قبل سرم اومد هم بیشترش مقصرش خودش بود انقد سرجشن و ازدوا ...

من که اولین ازدواجم هم بود هم طلافروختم سر خرید عروسی 😂 دقییییقاااااااا همین مدلی عذاب وجدان میداد مادر من که مگه چقدر پول داریم ...جالبه که من عقد ک کردم پول حسابشون صفر کردن خونه باغ خریدن 😂😐بعد سر من غررمیزد ما بدهی داریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چون ازدواج دومم بود و همه بلاهایی که سری قبل سرم اومد هم بیشترش مقصرش خودش بود انقد سرجشن و ازدوا ...

از من می‌شنوی رابطه رو باهاشون کم کن...اختلاف تو هر زندگی هست عزیزم هیچوقت نزار از دعوا و اختلافت چیزی بفهمن کاری نمیکنن فقط سرکوفت میزنن بهت ...نزار خانواده همسرت هم بفهمن با خانواده خودت اختلاف داری... متاسفانه باید تنهایی مدیریت کنی همه چی رو

من که اولین ازدواجم هم بود هم طلافروختم سر خرید عروسی 😂 دقییییقاااااااا همین مدلی عذاب وجدان میداد ...

وای چقد شبیه همیم،بعد فکرکن من سر خرید جهیزیه طلاهامو میفروختم تا وسیله بخرم بعد مامانم رفته بود تک دست طلا خریده بود.من انتظارنداشتم بخدا برامن کاری کنه بجاش،ولی میدونم همسرم باخودش فکرکرد که این داره طلا میفروشه که خرید کنه اون ازاونور طلا خریده🙂

منوهمسرمو نی نیمون
از من می‌شنوی رابطه رو باهاشون کم کن...اختلاف تو هر زندگی هست عزیزم هیچوقت نزار از دعوا و اختلافت چی ...

اوهوم تنهایی باید مدیریت کنم چقدرم سخته💔

منوهمسرمو نی نیمون