دخترم چهار ماهش تمومه یه دو هفته ای هس دیگه شیر خودمو نمیخوره الان هرجور شده میخوام شیرمو بهش بدم شیرم خیییلی کم شده ولی دلم میسوزه ک شیر خودمو نخورد چیکار کنم بدم شیرم مونده نیس مشکلی نداره؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سعی کن بدی بهش ولی اگه نخورد اذیتش نکن بیشتر خودت اذیت میشی من این روزهارو گذروندم آخرشم شیر خشک دادم اون موقع ها حالم خیلی بد بود ک نشد شیر خودمو بدم الان ک ۵ سال گذشته برام خنده داره
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
سلام یکم شیرتو بدوش بریز بره بعدم باید بذاری بچه گشنش بشه تا بخوره. اما حواستم باشه زنداداش من هم اصرار کرد که بچش شیر خودشو بخوره بچه کلا هم شیرخشکو ول کرد هم شیر خودشو نخورد و خیلی ضعیف و مریض شد. اگه واقعا دیدی نمیخوره شیرتو زیاد اصرار نکن
واینکه برا مونده بودنش خب باید شیرتو بدوشی ولا اگر حتی نخوره بدوش
مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم