2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین

145 بازدید | 14 پست

دخترم چهار ماهش تمومه یه دو هفته ای هس دیگه شیر خودمو نمیخوره الان هرجور شده میخوام شیرمو بهش بدم شیرم خیییلی کم شده ولی دلم میسوزه ک شیر خودمو نخورد چیکار کنم بدم شیرم مونده نیس مشکلی نداره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن بدی بهش ولی اگه نخورد اذیتش نکن بیشتر خودت اذیت میشی من این روزهارو گذروندم آخرشم شیر خشک دادم اون موقع ها حالم خیلی بد بود ک نشد شیر خودمو بدم الان ک ۵ سال گذشته برام خنده داره

بخند غم تو دنیارو عوض نمیکنه🥰

عزیزم یذرشو خالی کن ،بعدم فدای تو بشم اون تو که بشکه نیست شیر بره توش بمونه خراب بشه 

بچه بخوره ترشح میشه،بعدش  یذره توش میمونه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

شیر خشک اونقدرام بد نیس

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

سلام یکم شیرتو بدوش بریز بره بعدم باید بذاری بچه گشنش بشه تا بخوره. اما حواستم باشه زنداداش من هم اصرار کرد که بچش شیر خودشو بخوره بچه کلا هم شیرخشکو ول کرد هم شیر خودشو نخورد و خیلی ضعیف و مریض شد. اگه واقعا دیدی نمیخوره شیرتو زیاد اصرار نکن

سعی می‌کردیم بهش بدین  یعنی بهش شیر خشک میدادی؟

واینکه برا مونده بودنش خب باید شیرتو بدوشی   ولا اگر حتی نخوره   بدوش 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 

آزمایش بده حتما ممکنه مشکلی داشته باشه دکتر برو اگه. مشکلی داره ندی شیرتو بهش یه چیزیش بشه دخترکوچولو

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

پسرمنم ازشیش ماهگیش یه سینه م نخورد.

ومتاسفانه شیزم تلخ شد.بایک سینه بهش شیرمیدادم درکنارش شیر خشکم میدادم.اگه نمیخوره باهیچ ترفندی نمیتونی دیگه بهش شیر بدی من تمام راه هایی ک بهم گفتن رو امتحان کردم جواب نداد

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...

تا دوماهگی میخورد شیر خودمو ولی از دوماهگی ب بعد ب سختی میخورد بعدم انفولانزا گرفتم نتونستم شیر خودمو بدم دیگه نگرفت الان خیلی ناراحتم میگم شیر خشک خوب نیس ی جوری عذاب وجدان گرفتم شیرمم اونقد نیس ک بدوشم بهش بدم😓😓

سعی می‌کردیم بهش بدین  یعنی بهش شیر خشک میدادی؟ واینکه برا مونده بودنش خب باید شیرتو بدوشی&nbs ...

اره عزیزم چون شیرم کم بود هم شیر خودمو میدادم هم شیر خشک ک دیگه کلا نخورد شیرمو