2777
2789
عنوان

فیلم معمایی یا فانتزی معرفی کنید

222 بازدید | 22 پست

میسی

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

دونده مارپیچ

جومانجی

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

مدرسه خیر و شر

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

I see you

دختری در زیرزمین

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
فیلم سی cee سریاله حتما نگاه کن محشره عاشقش میشی

دیروز تمومش کردم 

see را میگی

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
I see you دختری در زیرزمین

اولی ترسناکه؟

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

منم عاشق فیلم های معمایی هستم.

Zodiac خوبه...در مورد یک قاتل زنجیره ای معروفه که الان بعد از گذشت ۳۰_۴۰ سال هنوزم نتونستن دستگیرش کنن.

فیلم های the girl on the train,the woman in the window فیلم های معمایی هستم که موضوعشون اینه که یه زن یک قتل رو از پنجره میبینه...

فیلم gold هم همین دو روز پیش دیدم واقعا محشر بود اگر فیلم از گور برگشته رو دیدی و دوست داشتی عاشق این فیلم میشی

منم عاشق فیلم های معمایی هستم. Zodiac خوبه...در مورد یک قاتل زنجیره ای معروفه که الان بعد از گذشت ۳ ...

همشو دیدم 

دختر گمشده 

و چاقو کشی را خیلی دوست داشتم 

من کی ام؟  معماییه

قتل در مصره یا قتل در کشتی پوارو هم بد نبود