من یه لیوان فرانسوی برنج و دو لیوان سرخالی آب میریزم
سعی کن حتما قبلش چند ساعت برنجو خیس کنی بریزیش تو مواد استانبولی
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
برنجهافرق می کنه،اونی که تازه تره باید آب کم بزاری که شفته نشه به خاطرتازگیش،مثل برنج امثال،برنج پارسال هم که آب بیشتر،من باپیمانه برنج و آب می زارم،وقتی هم که آب برنج روی گازکشیده شد توی قابلمه دیگه روغن و نان میزارم وبعداون برنج رو خالی می کنم توی این یکی قابلمه که ته دیگ هم داشته باشه
عزیزم مواداستانبولی رو آماده میکنم تو ی مایتابه بزرگ ،بعدش برنجم رو ک شستم با آب زیاد و نمک میزارم ک یکم بپزه ی مقدار ک کال باشه برمیدارم میریزم تو آبکش بعدشم ک کلا خالیش میکنم داخل همون مایتابه موادم و مخلوط میکنم من لابه لا نمیریزم مخلوط میکنم اینش دیگه سلیقه ایه حالا تو قابلمه ای ک میخوام دم کنم سیب زمینی ورقه ای میزارم قبلش ی کوچولو آب میریزم و بعد شیب زمینی هارو میچینم بعدشم پلو رو میریزم و چنتا سوراخ میکنم ودم کنی میزارم اولش شعله گاز رو زیاد میکنم ک بخار بگیره بعدش کم میکنم تا چهل دیقه اینا دم بکشه😊😊😊
لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤