2777
2789
عنوان

آشپزاي ماهر بيايد😄

98 بازدید | 10 پست

ميخوام استانبولي درست كنم ولي يا هميشه كال ميشه برنجم يا خيلي ميپزه چقدر آب بريزم كه اينجوري نشه

هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم   ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم

اگه کال میشه ک یکم باید ته دیگت آب اضافه کنی بعد بزاری شعله زیاد باشه ب بخار بیفته و حداقل چهل دیقه دم بکشه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به نوع برنج‌داره

من یه لیوان فرانسوی برنج و دو لیوان سرخالی آب میریزم

سعی کن حتما قبلش چند ساعت برنجو خیس کنی بریزیش تو مواد استانبولی

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

اگه شفته میشه هم باید سفت تر برش داری بریزی تو آبکش نباید بزاری خیلی بپزه ،برنجم اگه شکسته باشه باید خیلی زودتر برداری چون خیلی احتمال داره شفته بشه 

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
اگه شفته میشه هم باید سفت تر برش داری بریزی تو آبکش نباید بزاری خیلی بپزه ،برنجم اگه شکسته باشه باید ...

كته ميزارم مگه ابكشيم ميشه استانبولي؟

هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم   ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
اِ من آبکش میزارم عزیزم تاحالا کته نزاشتم

ابكش چجوري ميشه؟

برنجهافرق می کنه،اونی که تازه تره باید آب کم بزاری که شفته نشه به خاطرتازگیش،مثل برنج امثال،برنج پارسال هم که آب بیشتر،من باپیمانه برنج و آب می زارم،وقتی هم که آب برنج روی گازکشیده شد توی قابلمه دیگه روغن و نان میزارم وبعداون برنج رو خالی می کنم توی این یکی قابلمه که ته دیگ هم داشته باشه

ابكش چجوري ميشه؟

عزیزم مواداستانبولی رو آماده میکنم تو ی مایتابه بزرگ ،بعدش برنجم رو ک شستم با آب زیاد و نمک میزارم ک یکم بپزه ی مقدار ک کال باشه برمیدارم میریزم تو آبکش بعدشم ک کلا خالیش میکنم داخل همون مایتابه موادم و مخلوط میکنم من لابه لا نمیریزم مخلوط میکنم اینش دیگه سلیقه ایه حالا تو قابلمه ای ک میخوام دم کنم سیب زمینی ورقه ای میزارم قبلش ی کوچولو آب میریزم و بعد شیب زمینی هارو میچینم بعدشم پلو رو میریزم و چنتا سوراخ میکنم ودم کنی میزارم اولش شعله گاز رو زیاد میکنم ک بخار بگیره بعدش کم میکنم تا چهل دیقه اینا دم بکشه😊😊😊