2777
2789
عنوان

لطفا چندتا مادر صبور بهم جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه نرو، ب همین سادگی

ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

شاید یه چی گفته اون توهم زده 

تازه بچه ست دیگه 😑

دیروز تو پارک یه پسر هم سن دختر خود من هی دختر منو هل میداد می گفت خاک تو سرت گمشو والا دخترم خیلی ناراحت شد ولی من فقط به پسره گفتم زشته نگو عزیزم آخرش دخترمو برداشتم آوردم خونه که نشنوه . منم باید پسره رو میزدم؟🙄

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖

اخی عزیزم بچه دو ساله که درکی از حرفاش نداره .اگه حس کردی به شوخی باهاش اینکارو کرد به دل نگیر ولی اگه واقعا جدی بودی سرسنگین باش دیر به دیر برو

آرام باش..هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد...!

پسرت هنوز خیلی سنش کمه 

چرا زدش 

ولی در کل اگر بچت بی‌تربیتی کرد و تذکر دادن بدت نیاد بچه عزیزه تربیتش عزیزتر

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

بله جدی جدی زد چون انگار پسرم بش گفته آشغال ،اونم گف من دارم نازش میکنه بم میگه آشغال.من ک دیدم نازم میخواد بکنه لپ بچه رو محکم فشار میده.بچم اینقد دل نازکم هست دیشب میگف آقا رو دوس نداره.یعنی دوس ندارم

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
بله جدی جدی زد چون انگار پسرم بش گفته آشغال ،اونم گف من دارم نازش میکنه بم میگه آشغال.من ک دیدم نازم ...

بعداین اتفاق دعواتون شد باخانواده شوهرت؟؟

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.

اگه با بچه شوخی کرده که هیچ ولی اگر جدی زده که خیلی دیر به دیر برو.پیرمرد باید حد نگه داره آخه بچه دوساله مگه زدن داره 

الان پسر من از بچه های بزرگتر فامیل حرفای بدی یاد گرفته و مدام هم تکرار میکنه بخصوص اگر چیزی مطابق میلش نباشه پس باید بگیرم بزنمش

بچه درکی از حرفی که میزنه نداره 

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

بعداین اتفاق دعواتون شد باخانواده شوهرت؟؟

ن دعوا ولی دیگ ب حالت قهر اومدیم.داشتم لباس بچه رو میپوشیدم گف برید حالا مگ باباش برام چکار کرده این بکنه

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

من اینجا هیچکسو ندارم اونجا هم اصلا اخلاقشون خوب نیس مخصوصا با بچه از طرفیم مادرشوهرم خیلی شوهرمو دوس داره.نمیدونم خیلی وقتا تصمیم میگیرم ک اصلا نرم و بیام دیگ ب نظرتون شدنیه؟