2777
2789
عنوان

لطفا چندتا مادر صبور بهم جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 43 پست
ن دعوا ولی دیگ ب حالت قهر اومدیم.داشتم لباس بچه رو میپوشیدم گف برید حالا مگ باباش برام چکار کرده این ...

واااای . بگو قرار نیست بچه کاری برای ما بکنه پدر و مادر باید برای بچه کاری کنن . ی کاری نکن بچت تو سری خور شه . 

یه سوال  صادقانه جواب بدید  اگه به جای پدر شوهر  پدر خودشون اینکار رو  میکر ...

حاضرم جان خودشو قسم بخورم ک بله ،من خط قرمزم زدن بچس .و خانواده خودم راهشون دوره و هرسری من رفتم شده ۲۰ روز هم بمونم ولی بچه رو با همه اذیتا هیچوقت دعوا هم نمیکنن .

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون خیلی زیادی عصبی شده اما شما بی‌احترامی نکنید ولی وظیفه اصلی شما محافظت از روح و روان بچه‌تونه سعی کنید رفت و آمدها ساعاتش و تعدادش کم باشه و بچه رو بیشتر کنار خودتون نگه دارید یه کم بزرگتر شد مشکل حل میشه

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
یه سوال  صادقانه جواب بدید  اگه به جای پدر شوهر  پدر خودشون اینکار رو  میکر ...

من که میتونم بگم بله. برادر من با بچه ام دعوا کرده ،الان ۹ سالشه دخترم با اینکه معذرت خواهی کرد اون زمان هنوز میگم و هنوز ناراحتم

پسرت هنوز خیلی سنش کمه  چرا زدش  ولی در کل اگر بچت بی‌تربیتی کرد و تذکر دادن بدت نیاد بچ ...

اگه درحد تذکر بود بخدا ناراحت نمیشدم اگ بعد اینکه زد هم اثری از ندامت تو چهره اش میدیم بازم کوتاه میومدم.اینکه زده بود تو صورت بچم بعد ب حالت هل دادن میزد بش ک چرا من نازت میکنم تو بم اینجوری میگی.شوهرمم بش گف تو پاشو ی سینی پرذغال بزار اینجا ببین این عقلش میرسه دست نزنه.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
اگه درحد تذکر بود بخدا ناراحت نمیشدم اگ بعد اینکه زد هم اثری از ندامت تو چهره اش میدیم بازم کوتاه می ...

اخه اصلا بچه ۲ ساله معلوم نیست چی میگه. از کجا فهمیده میگه اشغال؟ دختر من تا چند سالگی میگفت اشاخ به اشغال

اگه درحد تذکر بود بخدا ناراحت نمیشدم اگ بعد اینکه زد هم اثری از ندامت تو چهره اش میدیم بازم کوتاه می ...

گفتم شاید شوخی بوده 

ولی این مدلی حق داری 

بچه دوساله س خوب و بد و تشخیص نمیده که

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
یه سوال، کلا رابطه تون چطوره با پدرشوهر و خانواده شوهر؟ من حس کردم مثل بچه ها دروغ گفته و بچه رو زده ...

ن بد نیستیم خداییش اونا خوبن ولی پدر شوهرم ن فقط با پسر من کلن با بچه ها و نوه هاش زیاد ور میره و این اولین بار نیس ن با بچه من ولی تا حالا از خجالت همه بچه ها دراومده و بقیه مامان باباها اونقدی ک من ناراحت شدم ناراحت نشدن .و اینکه پسرم این کلمه رو تازه یادگرفته و احتمالا گفته.

ن بد نیستیم خداییش اونا خوبن ولی پدر شوهرم ن فقط با پسر من کلن با بچه ها و نوه هاش زیاد ور میره و ای ...

اگه اینطوریه،یه مدت کج دار و مریز برین تا دبگه این کارو نکنه. قطع که نمیشه کرد و درستم نیست، اما کمتر برین که دیگه این اتفاق نیفته

ممنون از همتون ک وقت گذاشتین.🤗

ن دعوا ولی دیگ ب حالت قهر اومدیم.داشتم لباس بچه رو میپوشیدم گف برید حالا مگ باباش برام چکار کرده این ...

یه مدت نرو اصلا

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.