دیشب بعد از شام رفتیم خونه مادرشوهرم اینا،خواهرشوهرو جاریم اینا هم اونجابودن.بعد از ی رب ک نشسته بودیم پدر شوهرم نمیدونم چکار کرد ک پسر دوسالم ک هنوزم قشنگ زبون بازنکرده.و ی چیزی ک یاد میگیره همش میگه.بهش گفته بوده آشغال (البته ما نشنیدیم ک بگه چون اون لحظه اصلا حواس هیچکس نبود پدر شوهرم گف اینجوری گفته)ما فقط دیدیم پدر شوهرم زد تو صورت پسرم و بچم ک همینجور تو بهت بود و وایساده بود نگاش میکرد و اینم میزد بش ک برو برو ببینم.من ک همون لحظه پاشدم با شوهرم اومدیم خونه ولی ب نظر شما کارم درست بوده.و چجور رفتار کنم ک دیگ اینجور نشه
فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
یه سوال صادقانه جواب بدید اگه به جای پدر شوهر پدر خودشون اینکار رو میکر ...
حاضرم جان خودشو قسم بخورم ک بله ،من خط قرمزم زدن بچس .و خانواده خودم راهشون دوره و هرسری من رفتم شده ۲۰ روز هم بمونم ولی بچه رو با همه اذیتا هیچوقت دعوا هم نمیکنن .
فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ایشون خیلی زیادی عصبی شده اما شما بیاحترامی نکنید ولی وظیفه اصلی شما محافظت از روح و روان بچهتونه سعی کنید رفت و آمدها ساعاتش و تعدادش کم باشه و بچه رو بیشتر کنار خودتون نگه دارید یه کم بزرگتر شد مشکل حل میشه
پسرت هنوز خیلی سنش کمه چرا زدش ولی در کل اگر بچت بیتربیتی کرد و تذکر دادن بدت نیاد بچ ...
اگه درحد تذکر بود بخدا ناراحت نمیشدم اگ بعد اینکه زد هم اثری از ندامت تو چهره اش میدیم بازم کوتاه میومدم.اینکه زده بود تو صورت بچم بعد ب حالت هل دادن میزد بش ک چرا من نازت میکنم تو بم اینجوری میگی.شوهرمم بش گف تو پاشو ی سینی پرذغال بزار اینجا ببین این عقلش میرسه دست نزنه.
یه سوال، کلا رابطه تون چطوره با پدرشوهر و خانواده شوهر؟ من حس کردم مثل بچه ها دروغ گفته و بچه رو زده ...
ن بد نیستیم خداییش اونا خوبن ولی پدر شوهرم ن فقط با پسر من کلن با بچه ها و نوه هاش زیاد ور میره و این اولین بار نیس ن با بچه من ولی تا حالا از خجالت همه بچه ها دراومده و بقیه مامان باباها اونقدی ک من ناراحت شدم ناراحت نشدن .و اینکه پسرم این کلمه رو تازه یادگرفته و احتمالا گفته.