2777
2789

توروخدا کسی نیست مشکل منو داشته باشه از زمان بارداری تاالان من یشب خواب راحت نداشتم بچم بدجور خوابش بهم ریختست هرکاری کنم درست نمیشه واقعا دیگه خستم انرژیک همیشه صفر بیحالم بدجور پرخاش شدم اگه دوسه روز خوب بشه باز بهم می‌ریزه شدید مثلاً میبینی از سرشب می‌خوابه تا وسط ظهر یکی دوساعت بیداره بازمیخوابه تا غروب دیگه نمی‌خوابه تا صبح یا کلا نمی‌خوابه جز خواب سبک و خیلی کم از شش هفت ماهگیش که دندون درآورد تاالان که هنوز درگیر دراوردنه بخدا بیچاره شدم نق میزنه بهونه گیره خواب بهم ریختش تامیاد یکم باغذا و خوراکی جون میگیره باز دندوناش داستان درست میکنن و فقط هر لحظه شیر خشک میخوره دیگه حالم داره بهم میخوره ازین وضعم توروخدا اگه کسی شرایطش مثل کنه بگه چه خاکی سرم کنم ارزودارم یشب راحت بخوابم 

اونقدر بیخوابی و کم خوابی کشیدم از دستش که حتی نابود باشم ازنخوابیدم مغزم کمک نمیده براخواب  شدم شبگرد همش مسلم بی انرژیک خستم فقط دلم میخواد چندروز یکی برام بگیرم من نفس بکشم آروم بشم بخوابم

آخی....کسی نیس کمکت کنه؟ یا مث من بی کسی؟😔

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دو سال و خرده ای هنوز شیر خشک میخوره ؟ خب نهایتا باید تا دو سالگی بهش شیر میدادی 

اولا شیر را قطع کن 

دوما کنترل ساعت خوابش با شماست ، صبح که هوا روشنه بیدارش کن حتی شده سر و صدا کن و شب که هوا تاریکه چراغ ها را خاموش کن تا محبور بشه بخوابه ، خودتونم بخوابید. 

ازعصر به بعد کاکائو و موز بهش نده ،بازی های هیجانی یکساعت قبل از خواب ممنوعه .

دختر منم همین بود روزا میخوابید شبا کلا بیدار،،نگاه کلا یه روز نذار اصلااا بخوابه بعد شب ساعت9بذار بخوابه هشت صبح هم بیدارش کن دختر من قبلا اینجوری بود دیگه الان همینکارو میکنم راحت شدم

هیچکیو ندارم اگه دست مامانم بدمش که باکلی سفارش برای نیم یایساعت اصلا نمیتونه خوب نگهداری کنه خستم ب ...

چند روزی خیلی بهت سخت تر میگذره.‌اما اونو بیدار نگه دار در طول روز. با بازی و هیجان و....بعد مطمعن باش تغییر می‌کنه برنامه‌خابش

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
بچه دو سال و خرده ای هنوز شیر خشک میخوره ؟ خب نهایتا باید تا دو سالگی بهش شیر میدادی  اولا شیر ...

چون دندون در میاره خیلی بی‌قراری و بدعنقی فجیع می‌کنه برا شیر چندبار موفق شدم ازسرش انداختم ولی ازشانسم یامریض میشه یا دندون بازم همه چیز بهم می‌ریزه من شب تا صبح پا به پاس اذیت میشم اصن کشش ندارم صبحا زودبیدارشکنم اگه این کارو کنم کاری بهم می‌کنه که فقط جنون میگیرم از دستش 

شبا عادت کرده پا تلویزیون چندساعت باشه تابخوابه و من بازار ترفند و بخواب زدن خودم و محل ندادنش که دوباره پانشه بهونه نکنه میخوابونمش

دختر منم همین بود روزا میخوابید شبا کلا بیدار،،نگاه کلا یه روز نذار اصلااا بخوابه بعد شب ساعت9بذار ب ...

میدونی اینکاروکنم شاید چندروز فقط روش جواب بده دارم میگم اونقدر خستم و فشار بیخوابی رومه که کشش ندارم دیگه

شیر خشکشو قطع کن.تحت هیچ شرایطی هم نزار صبح دیر پاشه.بچه ای که تا ظهر بخوابه معلومه شب نمیخوابه عزیر ...

چون دندون در میاره خیلی بی‌قراری و بدعنقی فجیع می‌کنه برا شیر چندبار موفق شدم ازسرش انداختم ولی ازشانسم یامریض میشه یا دندون بازم همه چیز بهم می‌ریزه من شب تا صبح پا به پاس اذیت میشم اصن کشش ندارم صبحا زودبیدارشکنم اگه این کارو کنم کاری بهم می‌کنه که فقط جنون میگیرم از دستش 

شبا عادت کرده پا تلویزیون چندساعت باشه تابخوابه و من باهزار ترفند و بخواب زدن خودم و محل ندادنش که دوباره پانشه بهونه نکنه میخوابونمش

چون دندون در میاره خیلی بی‌قراری و بدعنقی فجیع می‌کنه برا شیر چندبار موفق شدم ازسرش انداختم ولی ازشا ...

شما اینو بدون تا وقتی مقاومت نکنی وضع زندگیت همینه  

خب دندون در بیاره ،بی قراری بکنه ، قرار نیست با این کارها شما باز بهش شیر خشک بدی .همه بچه ها برای قطع شیر واکنش نشون میدن ، مادر باید رفتار صحیح بکنه.

شما خودت چند روز نهایتا یک هفته سختی بکش و زود بیدار شودصبح ها ،تا بچه ات هم زود بیدار بشه

بچه دو سال و خرده ای هنوز شیر خشک میخوره ؟ خب نهایتا باید تا دو سالگی بهش شیر میدادی  اولا شیر ...

من گاهی شبا یا روزا از شدت کم بود خواب کنارش بیهوش میشم اما اون پامیشه بازی می‌کنه یاببینه خوابم اذیتم می‌کنه که بیداربشم

عزیزم  من کاملا درکت میکنم من به دختر فوقالعاده بدخواب دارم البته الان 7سالشه یکم بهتر شده ولی من حدودا از سه سالگی بهش ملاتونین میدادم به شدت نسبت به خواب مقاومت میکرد خوابشم سبک و بی کیفیت باور کن شبا مینشستم مثل دیونه ها گریه میکردم و توروز خیلی بی حوصله و افسرده بودم بعد دخترم قدر خواب رو میدونم و همش به همه میگم خواب خوب یه نعمته 

عزیزم  من کاملا درکت میکنم من به دختر فوقالعاده بدخواب دارم البته الان 7سالشه یکم بهتر شده ولی ...

دقیقا بخدا منم همینم اصن نابودم اعصابم ضعیف شده افسرده شدم عقده خوابیدن و دارم اونقدر بیخوابی کشیدم دیگه مغزم کمک نامیده بخوابم شما چیکار کردین که بهترشده