2777
2789
عنوان

بچه دوسال و خورده و مشکل بدخوابی و بدغذایی

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 17 پست
دقیقا بخدا منم همینم اصن نابودم اعصابم ضعیف شده افسرده شدم عقده خوابیدن و دارم اونقدر بیخوابی کشیدم ...

حق داری گلم نصف زندگی ادم خوابه اگه کیفیت نداشته باشه مطمئنا ازار دهنده اس..من ملاتونین یه شبایی بهش میدادم که زودتر خوابش ببره ولی اونم از یه تایمی به بعد مثلا 11 به بعد چون زودتر میدادم میخوابید و پا میشد الانم یه شبایی  بهش میدم ولی به خاطر مدرسه ازبس خسته اس شبا خودش زودتر خوابش میبره مطمین باش دختر شمام به مرور بهتر میشه هنوز کوچیکه  دندونم که میگید داره درمیاره حق داره یکم..من به خاطر همین خوابش تا چند وقت پیش به بچه دوم فکر نمیکردم در مورد شیر هم میتونید شیر پاستوریزه براش تو شیشه بریزید بدید بخوره

گلم تاوقتی خودتو گول میزنی ک باید بهش شیرخشک بدی وضعت همینه.

شیرخشک رو قطع کن.ی هفته بعدازنمازصبح قهوه یا کاپوچینو بخور تا شارژ بشی بچه هم بیدارش کن.ببرش پارک تا خسته بشه.

ظهر یکساعت بذار بخوابه اما ن بیشتر.نگو بیدارنمیشه.بیدار نشد لباس بپوش بگو میخوایم بریم بیرون.

شب ب هیچ عنوان نذار تلویزیون ببینه.

پسر من در شبانه روز شایدهفت ساعت بخوابه.وقتی هم بیداره باید کنارش باشم لذا مجبورم اون ک خوابه من بیداربمونم تا کارامو انجام بدم و اون لالوها دو کلمه هم درس بخونم.

شب برقاروخاموش میکنیم و میگیم بابابرقی خاموش کرد.گاهی خونه همسایه رو نشونش میدم ک ببین بابابرقی برق همه روخاموش کرد.بعدشم ک هی نق میزنه نخوابیم نخوابیم بهش میگم خورشیدخانم خوابیده ماهم باید بخوابیم.شاید ی ساعت نق بزنه اما بالاخره خوابش میبره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گاهی شبا یا روزا از شدت کم بود خواب کنارش بیهوش میشم اما اون پامیشه بازی می‌کنه یاببینه خوابم اذی ...

من که بهتون گفتم راه دیگه ای ندارید جز همین که خودتون ساعت خواب بچه را تنظیم کنید 

مگه هر شب هر شب بچه تب داره که بخوای کنارش بیدار بمونی !

انرژی بچه ها از ما بیشتره و این خاصیت همه بچه هاست