2777
2789

خانما دخترم 1 سالشه 8کیلوعه غذا نمیخوره شیرم که با حواسشو پرت کردن تا الان خورده رفلاکس داره کسی پیش دکتر رهبری برده و نتیجه گرفته؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از این وزن بچه ها من از بس حرص میخورم باورت میشه مریض شدم؟بچه م 11 کیلووه 2 سال و 8 ماهشه

من عین توام حسرت به دل موندم یه روز مثل بچه های دیگه غذا بخوره شیر بخوره

من از زمان تولد پیش بلیلا میبرم ولی خیلی عجله ای معاینه میکنه دقیق نمیگه چیکار کن نکن هی میگه درست م ...

پس ببر پیش کاظم سخا اونم خیلی خوبه

من میبرم بلیلا خوب وقت میزاره براش

البته پسرم از وقتی شروع کرده چهار دستو پا رفتن دیگه وزن نگرفته 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس ببر پیش کاظم سخا اونم خیلی خوبهمن میبرم بلیلا خوب وقت میزاره براشالبته پسرم از وقتی شروع کرده چها ...

از رهبری برا فردا نوبت گرفتم چون تخصصش رشد و تغذیه س ببرم پیش اون اسم سخا و نوید نیا رو هم شنیدم

از رهبری برا فردا نوبت گرفتم چون تخصصش رشد و تغذیه س ببرم پیش اون اسم سخا و نوید نیا رو هم شنیدم

ببر انشالله که خوب باشه

خوب بود بگو منم ببرم 

پسرم دو هفتس غذا نمیخوره اونقد حرص خوردم گریه کردم که نگو

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه شما هم رفلاکس داره نمیخوره؟یا میخوره و وزن نمیگیره؟یک سالگیش چند کیلو بود؟

بچه من از اول رفلاکس داشت و تحت درمان بود 

مرتب هم دندون درآورد و همین خیلی اذیتش کرد 

دقیقا 1 سالگی 8 کیلو بود 

اما اگر داروشو میدادم بهتر غذارمیخورد 

دارو شو قطع کردم چون بهتر شده بود غذاشم خوب شد یکمی وزن گرفت رفت رو 10 11 از وقتی از شیر خودم گرفتم اعتصاب غذا کرد هم اینکه همه چیز نمیخوره چیراییم که میخوره به زوووور میخوره 

دندوناشم خیلی خیلی سخت درآورد سر هر کدوم آب میشد تا میومد یکی دیگه در بیاره باز همین جوری 

دوسالگی بردمش 11 و نیم بود دوسال و نیم بردمش 12 بود حالا دوباره سرما خورد و مریض شد الان بیا ببینش لاااغر 

هر کی میبینه میگه چرا انقد لاغره

قدش 94 وزنش زیر 12

اینم بگم بچه من فوق العاده پر تحرک بود و الانم هست 

یه جا بند نمیشه

بچه من از اول رفلاکس داشت و تحت درمان بود مرتب هم دندون درآورد و همین خیلی اذیتش کرد دقیقا 1 سالگی 8 ...

چقد دختر منه دختر من عوق میزنه چیزی خوردنی نمیتونه بخوره.رفلاکسش الان کامل خوب شده؟

چقد دختر منه دختر من عوق میزنه چیزی خوردنی نمیتونه بخوره.رفلاکسش الان کامل خوب شده؟

آره کاملا خوب شد خدا رو شکر 

اما بیچاره شدماااا 

الانم که اینجوری 

دختر خواهر شوهرم شش ماه کوچکتره 

یعنی عین یه آدم بزرگ میشینه سر سفره غذا میخوره سالاد ماست سبزی 

قشنگ خودشو سیر میکنه پا میشه میره دسشویی و میره تو جاش میخوابه راااااحت 

پسر من انقد میزنیم تو سر و مغز هم تا دوسه تا لقمه بخوره بعدش از پوشکم موفق نشدم بگیرم بعد خوابشم حتما باید ملاتونین بدم تا بخوابه وگرنه خواب براش معنایی نداره فقط میخواد بازی کنه

آره کاملا خوب شد خدا رو شکر اما بیچاره شدماااا الانم که اینجوری دختر خواهر شوهرم شش ماه کوچکتره یعنی ...

رفلاکس دختر من پنهانه حالت تهوع داره و مدام حالت ترش کردن تا ۸ ماهگی بالا هم میورد ولی الان بالا اوردنش خوب شده اما اون حالت پنهان رو داره