2777
2789
دوستم تو مطب دکتر دیدتش که جواب سونو رو برده بوده دکتر ببینه جاریم دوستمو نمیشناسه اخه

شاید واقعا باردار نباشه

مگه سونو فقط برا بارداریه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر از این جور آدما متنفرم عروس عموم رو بعد یه مدت طولانی دیدم گفتم خیلی چاق شدی ، صورت بهم ریخ ...

وااای این دیگه اخرشه 😂😂😂دقیقا جاری منم چاق تر شده صورتش باد کرده اصلا انگاری له شده صورتش احتمال میدم بچش هم دختره

ما تا ماه چهارم به کسی نمیگیم چون اگه سقط شد نخواهیم توضیح به کسی بدیم.تو هم نمیخواد آمار در بیاری بیخیال و بی تفاوت باش وقتی گفتن بگو به سلامتی مبارک باشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
ما تا ماه چهارم به کسی نمیگیم چون اگه سقط شد نخوابم توضیح به کسی بدیم.تو هم نمیخواد آمار در بیاری بی ...

برای سقط شدن هم به دیگران توضیح میدین ؟ 😑😑

به دیگران چه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اینم خوبه اما نمیخوام غرورمو بشکنم حالا فک میکنه تو کف بارداری اونم

با توجه به همین تاپیکت ، دقیقا تو کف اونی 😂😂