2777
2789

پارسال رفتم سونو سینه گفت سمت راست زیر بغلت لنف نود داری جفت سینه هاتم کیست داری مشکلیم نداره فقط سالی یکبار بیا سونو حالا یک هفتس از فردایی که پریودم تموم شد تا الان که میشه ۱۰روز اولش سینم درد گرفت بعد زد به زیر بغلم بعدشم به دستم حالا دیگه دردش افتاده فقط دستم ضعف میره خیلی میترسم توروخدا بهم بگین خودتون یا اطرافیانتون اینجوری نبودن😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش

اصلا چیزی نیست

تغییرات هورمونه 

استرس بدترش میکنه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

نمیخوام بترسونمت اما از اقوام ما کسی بوده که اینجوری بوده ، معطل نکن برو دکتر 

انشالله که چیزی نیست ولی پشت گوش ننداز 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

عزیزم برو پیش یه دکتر فوق العاده عالی و معروف و کاردرست و کیستاتو اب کن چرا پیگیر نشدی براشون همه دکترا که سواد کافی ندارن بعضیا یه چی براخودشون میگن الانم نترس احتمالا ماله هموناست فقط برو و درمان کن که بیشتر نشه 

زن داداشمم همش میگف سنیم دردمیکنه رف سونودادگفتن کیست داری ویه توده مشکوگ که بایدازش نمونه برداری ولی خداروشکرچیزی نبود.البته برمیگرده به ژنتیک اگه همچین چیزی ندارین توخانواده اصلانترس ولی یه دکترهم بروکه مطمئن شی

کاربر قدیمی ام.کاربری دوممه😶