2777
2789

قدیمی های سایت داستان زندگی منو‌کم و بیش شاید بدونن 

بصورت خلاصه میگم برای جدیدا :من و یه اقایی چندسال دوست بودیم و ماجراهای زیادی رو باهم تجربه کردیم بعد یه مشکلاتی پیش اومد وبا وجود عشقم به اون اقا من عقد کس دیگه شدم و سه ماه بعد عقدم عشق سابقم خودکشی میکنه و....

همسرم بعدا تو‌جریان اتفاقات قرار گرفت و........

سخت بود ولی خلاصه اون روزا گذشت  الان نزدیک به ده سال از مرگ ایشون میگذره....

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

الان همسر من با یه اکیپی دوسته پسرای خوبین باهم گاهی میرن بیرون تو‌این بیرون رفتنا اونا دوست دیگشونم میارن و با شوهرم اشنا میشه تو‌ گوشی شوهرم عکسا رو می دیدم  که دیدم  این دوست دیگه که با دوستای همسرم صمیمی هم هست دوست عشق سابقمه و تقریبا میدونه جریان خودکشی عشقمو اتفاقاتی که افتاد و حالا نگرانم با دیدن شوهرم بخواد به بقیه بگه که همسر همین بوده که با رضا(عشق سابقم) دوست بوده اخه اونا هم رضا رو می شناختن ....نمیدونم متوجه شدین چی گفتم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

خب

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره پسره 

برای مرخص شدن نی نی یک روزه ما از بیمارستان یه حمد میخونی؟....ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 کاشکی دنیا یادش بره مارو ، نبینیم طلوع آفتاب رو🖤...اسکار غم انگیز ترین حس هم میرسه به اینکه بهترین آدم زندگیت میشه بدترین تجربه ی عمرت...☠️ ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند؛ چه تلخ است قصه ی عادت.....🖤🌊 ....یه حمد برای شفای کوچولومون بخونید...کاربر روح_آنابل۲ هستم ترکوندنم😏
خب

حالا میگم بنظر شما ممکنه این اقا پیش بقیه تو نبود شوهرم بگه زن همین دوستتون بوده ک باعث خودکشی رضا شد و باش دوست بودو....

اخه قبلا گفت تو باعث مرگ دوستمی

چه چیزی رو دقیقا تجربه کردید 

ماجراهاش مفصله

روحش شاد 

خدا آبروی تمام بنده هاش رو حفظ کنه. الهی آمین. اگه با مرام باشه بعید میدونم بگه

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 

مگه قبلا شوهرتو دیده و میشناسه؟ اگر آره پس شوهرتم باید دیده باشتش قبلا و شناخته باشه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بعد اون بخاطر شما خودکشی کرد هم  آخرت و هم این دنیاشو خراب کرده بعد شما خیلی ریلکس داری زندگی میکنی ده سال بعد نگران زندگیتو ک خراب نشه ، واقعااااا  ک با جون یه جون بازی کردی تمام خدامیدونه کجا خون این جون زمین گیرت میکنه 

روحش شاد  خدا آبروی تمام بنده هاش رو حفظ کنه. الهی آمین. اگه با مرام باشه بعید میدونم بگه

ممنون.ده سال گذشته ولی استرس دارم....دوست ندارم دوستای شوهرم به من نگاه دیگه ای پیدا کنن و یا یه وقت پیش شوهرم حرفی از گذشته بزنن

بعد اون بخاطر شما خودکشی کرد هم  آخرت و هم این دنیاشو خراب کرده بعد شما خیلی ریلکس داری زندگی م ...

وقتی از چیزی خبر نداری زود قضاوت نکن...چطور با چند خط فهمیدی من ریلکس ب زندکی ادامه دادم ...من کم سختی نکشیدم عزیزم فقط کافیه اسممو سرچ کنی تو سایت تا تاپیکهاش بیاد من سالها پیش داستانمو گفتم ماجراش پیچیده اس ...ولی اون روزا گذشتن و‌زندگی من عوض شده من الان یه مادرم دیگه و مسئول زندگی خودم تنها نیستم