2777
2789
عنوان

دخترای آروم یا پر جنب و جوش

156 بازدید | 13 پست

به نظر شما دخترای خیلی آروم و متین که هم حرکاتشون آرومه هم حرف زدنشون جذاب ترن یا دخترایی که خیلی پر جنب و جوش تر و پایه تر شایدم پرحرف ترن جذاب ترن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دومی بودم که به لطف بعضیا شدم یه گوشه نشین ،چقدر دلم برا خود قبلیم تنگه🥺

دومی😔

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
به نظر من دومی یه چیز دیگه ست

آره خدایی 😊

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
آره خب ولی فکر میکنم پسرا بیشتر جذب دخترای اروم میشن، انکار یه ترسی از دخترای پر جنب و جوش دارن به ق ...

اره شوهر من همیشه میگه من دوس داشتم یه زن اروم داشته باشم مخصوصا تو دعوا زیاد میگه😂😂ولی اگه یه دقه یه جا بشینم یا اروم باشم هی گیر میده چتِ چرا حرف نمیزنی از چی ناراحتی من کاری کردم😂😂😂

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

دوستان یه سوال

دختری که فقط تو دعوا بددهنه قابل تحمله برای یه پسر؟

خیلی معذرت میخوام مثلا توی دعوا بهش بگه لاشی هستی چون فلان کارو کردی یا حروم زاده ای یا بیشرفی

بدی دیده ها 

ولی میخوام بدونم این آدم چقدر حق داره

مثلا من میبینم که پسرا اگر از یه دختر آروم خوششون بیاد راحت تر ابراز علاقه میکنن بهشون، ولی اگر از دخترای پر جنب و جوش تر و پایه خوششون بیاد، یه حورایی توی دلشون نگه میدارن

دوستان یه سوال دختری که فقط تو دعوا بددهنه قابل تحمله برای یه پسر؟ خیلی معذرت میخوام مثلا توی دعوا ...

خب اگر بد دهی نکنه چطور حرصشچ خالی کنه😂 به نظر من بعضی جاها باید گفت، چلی خب از خط قرمز زد نشد