2777
2789
عنوان

به نظرتون کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو جنگ ایران عراق پرونده جانبازی داشته اداره جانبازان رفتن استشهاد گرفتن که در کدام گردان زخمی شده. ...

چرت نگو گلم،۴۲ساله میشه متولد۵۹،دنیا اومده رفته سربازی،یا بجا مدرسه فرستادن جنگ!!!!!!حداقل مجروح بمبارون بود یچیزی

اینا معمولا تو بچگی تو بمبارون وفلان مجروحیت دارن،نه بعنوان سرباز،استادم۶۷بود ولی یه چشمش نابینا،جان ...

عزیز جان همون استادت صد تا صورتجلسه کرده صد جا داره سود میکنه فکر کردی الکیه ؟ طرف حتی اسمش فیکه 

### کاربر آقا هستم ###
چرت نگو گلم،۴۲ساله میشه متولد۵۹،دنیا اومده رفته سربازی،یا بجا مدرسه فرستادن جنگ!!!!!!حداقل مجروح بمب ...

در ۴۲ سالگی از دختره خوشش آمده ۵ سال دوست بودن الان شده ۴۷ .از اول بخون بببین چی نوشتم

لطفا نمیدونید چیزیو الکی صحبت نکنید گفتم جانبازیش قابل تایید بوده و تایید هم شده تمام

اصلا متوجهی چی میگی؟

جنگ سال ۶۷ تموم شده این ادم تو جنگ ۶ ۷ سالش هم نبوده

کجایی هستی؟ افغان یا عراقی؟

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
اصلا بقول تو ۴۷سال،میشه متولد۵۴،چطورتا۶۷رفته سربازی

متوجه منظورت نمیشم سربازی نرفته؟ بسیج مردمی بوده برید لطفا اطلاعاتتان راجب جنگ بالا ببرید یک سرچ‌کن میفهمی از چه سنی رفتن جبهه