2777
2789
عنوان

بیاید یه چیزی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 48 پست
ولی میدونین چیه با اینهمه میخوام برم دوباره باهاش حرف بزنم میخوام برم بهش بگم که بیاد ثابت کنه اون آ ...

یک سوال اون آقا چند سالشونه؟

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
ولی میدونین چیه با اینهمه میخوام برم دوباره باهاش حرف بزنم میخوام برم بهش بگم که بیاد ثابت کنه اون آ ...

اینی که میگم رو کاملا تصور کن. 

یک پسری عاشق یک دختری میشه و خیلی دوسش داره. میره خواستگاریش اما پدر دختر مخالف هست. به پسر جواب منفی میدن.

پسر میره و دیگه جلو نمیاد که با پدر دختر صحبت کنه. بنظرت اگه خیلی طرف رو دوست داشت سعی نمیکرد یک قدمی برداره؟

شما خودت میگی اون آقا بهت گفته من سوت بزنم ۱۰ تا دختر میان جلو.  

عزیزدلم میدونم ناراحتی میدونم وابسته‌ی ایشون بودی و خودت هم میدونی که اگر ایشون میخواست باید بیشتر تلاش میکرد تا نظر پدرتون رو عوض کنه.

خودت هم میدونی اینارو اما چون ناراحتی دنبال یک راهی هستی که شرایط بهتر بشه.

اما باور کن الان راه خوبی انتخاب کردی و مطمئن حالت به مرور بهتر میشه.

به نصیحت های دیگران که میگن برو با یکی دیگه دوست شو که غصه‌هات یادت بره، اصلا گوش نکن واقعا اشتباهه. میری توی یه رابطه جدید ولی نفر قبلی رو هنوز دوست داری. میخوای از رابطه جدید خارج شی دوباره این نفر دوم اذیت میشی.

مطمئن باش حالت خوب میشه پانیذجون بذار یکم زمان بگذره مطمئن باش حالت بهتر میشه❤ 

سریع تصمیم نگیر.

توی پیام قبلی هم گفته بودم پدرها الکی مخالفت نمیکنن. پدر ۳۰سال سرکار رفته با هزارجور آدم خوب و بد سر و کار داشته و خیلی راحت آدمارو میشناسه. چون واقعا باتجربه هستند و هم‌جنس خودشون رو میشناسن. بهشون اعتماد کن چون هیچکس بهتر از پدر و مادر خوشبختی بچش رو نمیخواد.

اگر مدتی با این ناراحتی کنار بیای و حالت خوب بشه خیلی بهتره

تا اینکه با اون آقا باشی و در ظاهر حالت خوب باشه اما مشخص نیست بعد چی بشه.

و حتما به این هم توجه کن که شما الان فکر کنم کلاس یازدهم باشی. بعد از دیپلم و ان‌شالله اگر دوست داری دانشگاه بری، بعد از دانشگاه، خیلی طرز فکرت تغییر میکنه. معیارهایی که الان داری در مقایسه با آینده تغییر میکنه. پس با عجله تصمیم نگیر. مطمئن باش همینطور ادامه بدی حالت خوب میشه ❤ 

حالت همیشه خوب باشه ان‌شاالله😘❤🌷

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من دوباره باهاش وارد رابطه شدم نتونستم خودمو کنترل کنم

ان‌شاالله همیشه خیر و صلاح سرراهت باشه پانیذجان