2777
2789
عنوان

بیاید یه چیزی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 48 پست
خوشبخت بشی عزیزم یخت نگیرید ب خاطر یه وعده غذای مردم چندسال خودتونو از زندگی عقب نندازید،کاری ک متا ...

ممنون گلم 

میدونی من هیچ جشنی نداشتم تاحالا برای همین نمیشه عروسی نگیرم دعا کن برام مشکل مالیمون حل بشه ممنونم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
ممنون گلم  میدونی من هیچ جشنی نداشتم تاحالا برای همین نمیشه عروسی نگیرم دعا کن برام مشکل مالیم ...

ن عزیزم جشنو ک حتمااا بگیر ولی میگم مثلا نخواه ک مثلا سنگ تموم بزاری جشن شما دوروز بعد عروسی تو ذهن بقیه کمرنگ و کمرنگ تر میشه همونطور ک خودمون دقیقا یادمون نمیاد عروسی کی چطور بود خوب بود بد بود اصلا ربطش بما چی بود،برات انرژی مثبت میفرستم عزیزم حال خودت و همسرت اون روز هرطور ک باشه فقط و فقط همون یادتون میمونه بهت قول میدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم

اومدم

البته متن خودت رو خوندم و نظرات کاربرا رو نخوندم

اول این رو محکم و قاطع بهت میگم. واقعا یهت تبریک میگن که انقدر فهمیده هستی که متوجه شدی پدرت صلاحت رو میخواد. آفرین بهت که با وحود اینکه دلت پیش اون آقا بود، اما توی این شرایط تونستی متوجه بشی که خوب و بد چی هست و سعی کردی کار خوب رو انتخاب کنی و این کار خوب اینی بود که به حرف پدرت گوش کردی.

من ۲نفر رو مشابه شرایط شما دیدم. یکیشون خانواده پسر متوجه شد و مخالف بودن و باعث شد رابطه قطع بشه.

یکیشون هم خانواده دختر مخالف بودن و دختر مثل شما باوجود اینکه خیلی دلش پیش اون اقا بود، به پدرش حرف پدرش گوش کرد و اون اقا رو گذاشت کنار.

درسته سخته.. میدونم دخترا احساسی‌تر هستند اما مطمئن باش کار درستی کردی.

من درمورد اون آقا چیزی نمیدونم اما میدونم که تجربه‌ی دختر به اندازه‌ی تجربه‌ی پدر نیست. پدر سال‌ها با سر کار رفته با هم‌جنس‌های خودش بیشتر درارتباطه و خیلی بهتر مردهارو میشناسن. 

اکثر کسایی که این شرایط براشون پیش میاد، درسته اولش ناراحتن و دلشون گرفته. ولی به مرور بهتر میشن. 

شما هم ان‌شاالله حالت آروم آروم بشه. درسته ادم دلش میگیره اما ان‌شالله زود زود حالتون خوب بشه و همیشه خوشحال و خوشبخت و سلامت و عاقبت بخیر باشید❤ خدا پدرتون رو حفظ کنه. شاید در ظاهر تصمیمشون طوری باشه که باعث شده دل شما بگیره، اما قطعا ته دلت میدونی که دلش خوشبختیت رو میخواد.

ان‌شالله ۱۲۰ سال خوشبخت و عاقبت‌بخیر و سلامت و شاد باشی در کنار عزیزانت پانیذجان❤

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
باشه عزیزم

ببخشید پیامم طولانی شد❤

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
مرسی قشنگم ممنونم امیدوارم شما هم حاجت روا بشید ❤️

ممنون از لطفتون همچنین شما و نی‌نی‌ سایتی‌ها ان‌شاالله⚘

از روش صد بار بنویس

😂😅

اومدم البته متن خودت رو خوندم و نظرات کاربرا رو نخوندم اول این رو محکم و قاطع بهت میگم. واقعا یهت ...

چقد زیبا گفتین واقعا پیامتون خیلی بهم احساس خوبی داد امیدوارم که به اون چیزی که دلتون میخواد برسین و همیشه شاد و سلامت باشین ممنونم ازتون❤️✨

چقد زیبا گفتین واقعا پیامتون خیلی بهم احساس خوبی داد امیدوارم که به اون چیزی که دلتون میخواد برسین و ...

امیدوارم سر سوزنی تونسته باشم توی بهتر شدن حالتون تاثیر داشته باشم.

بازم ببخشید که خیلی پیامم طولانی شد❤

درسته ناراحتی اما ان‌شاالله همیشه آرامش و خوشحالی همیشه همراهتون باشه❤

منکه اون آقا رو نمیشناسم اما قطعا پدرتون جز صلاح و خوشبختی شما چیزی نمیخواد⚘ ان‌شاالله خدا حفظتون کنه برای همدیگه🌷 و شکر خدا شما هم دختر عاقلی هستی که متوجه این هستید که پدرتون چقدر دوستتون داره❤

ان‌شاالله هرچقدر دوست داری آرامش و خوشحالی و خوشبختی و عاقبت بخیری نصیب خودتون و عزیزانتون بشه😘🌻🌷

بازم بخاطر پیام طولانیم عذرمیخوام❤⚘🌷🌻🌹❤

چقد زیبا گفتین واقعا پیامتون خیلی بهم احساس خوبی داد امیدوارم که به اون چیزی که دلتون میخواد برسین و ...

چقدرم تو متنام اشتباه تایپیه😅 ببخشید😅😅

امیدوارم سر سوزنی تونسته باشم توی بهتر شدن حالتون تاثیر داشته باشم. بازم ببخشید که خیلی پیامم طولان ...

خیلی خیلی ازتون ممنونم واقعا خیلی بهم انرژی مثبت دادین🙂❤️

ولی یه چیزی من با چی سرم رو گرم کنم که جای خالیش رو حس نکنم؟

انقد دلم گرفته حال حوصله درس خوندن ندارم🙁

خیلی خیلی ازتون ممنونم واقعا خیلی بهم انرژی مثبت دادین🙂❤️ ولی یه چیزی من با چی سرم رو گرم کنم ک ...

خداروشکر عزیزم❤ 

شما مدتی با ایشون بودی. اما مجبور شدی قطعش کنی. پس اینکه ناراحت باشی طبیعی هست. از خودت توقع نداشته باش طی دو سه روز تمامش از ذهنت بره. ناراحتی طبیعی هست. پس فکر نکن الان حالت غیرعادی هست! 

ولی افرین خیلی پیشنهاد خوبیه که خودتو مشغول کنی تا کمتر به فکر بیفتی. 

فکر کن ببین در روز توانت چقدره درس بخونی. اون میزان رو در روز حتما بخون. بقیه ی زمانت رو هم فیلم قشنگ، کتاب خوب، رفت امد با فامیل. اگر این وسطا هم فکرای ناراحت کننده اومد سراغت خودت رو سرزنش نکن چون طبیعی هست. مراقب خودت باش درسته ناراحتی اما مطمئن باش حالت عالی و عالی‌تر میشه. 

اینروزا شاید دلت بخواد با کسی درددل کنی. حواست باشه با آدم درست درددل کنی. هرکسی یه پیشنهادی میده تا حالت بهتر بشه اما دقت کن ببین اون پیشنهاد، کار درستی هست؟ نتیجه‌ی خوبی داره؟ 

یه وقتا بعضیا میان پیشنهاد میدن که بیا فلان کارو بکن تا اون فرد ناراحت بشه. اما اینجور وقتا باز هم دخترا ضربه میخورن. پس اگر دوستی کسی پیشنهاد داد که بیا فلان کارو بکن تا به گوش اون آقا برسه و حالا تو اون رو ناراحت کنی، مطمئن باش که کار درستی نیست و باز هم کسی که بیشتر ضربه میخوره دختر هست.

اینم گفتم که حواست باشه هر پیشنهادی، پیشنهاد خوبی نیست.

شکر خدا شما انتخاب درستت این بود که تا متوجه شدی که پدرتون میگن این رابطه صلاح نیست، شما خارج شدی. همیشه سعی کن همینطور عاقلانه انتخاب کنی❤

خیلی خیلی ازتون ممنونم واقعا خیلی بهم انرژی مثبت دادین🙂❤️ ولی یه چیزی من با چی سرم رو گرم کنم ک ...

پیامم هی طولانی میشه امیدوارم اذیتت نکرده باشم❤

یه چیز دیگه هم بگم

شما ۱۷ سالته. 

ان‌شاالله حالت بهتر میشه و رو به راه میشی. برای خودت هدف تعیین کن که مثلا دوست داری کنکور بدی یانه. دوست دادی شاغل باشی یا نه. اگر دوست داری، دوست داری چه شغلی باشه. هنری دوست داری در کنار شغلت یاد بگیری یا نه؟ اگر دوست داری، چه هنری باشه. 

و تمرکزت رو بذار برای رسیدن به هدفات.

بهترین سن رو داری که کلی برنامه برای موفقیتت بچینی😉

اونوقت پانیذ خانم میشه دختر موفقی که کلی برای رشد و مدفقیاش تلاش کرده❤ اصلا ناامید نباش❤

به موقعش ان شاالله بهترین همسر نصیبت بشه و همیشه خوشبخت و سلامت و شاد و عاقبت‌بخیر باشی.❤🌻⚘🌷❤

برای آروم شدنت هم با خدا درددل کن. ازش کمک بخواه. 

بگو من یه راهی رو میرفتم که فکر میکردم درسته. اما متوجه شدم اشتباهه و بخاطر همین دیگه اون راه رو ادامه ندادم. خودت کمکم کن دستمو بگیر و خیر و خوشی و صلاح سرراهم قرار بده. و از خدا کمک بخوام که آروم بشی و حالت خوب باشه❤

خدا بهتر از هرکسی از حالت باخبره پس با خودش درددل کن❤

خیلی مراقب خودت باش عزیزم😘🌹🌷❤

برای آروم شدنت هم با خدا درددل کن. ازش کمک بخواه.  بگو من یه راهی رو میرفتم که فکر میکردم درست ...

ولی میدونین چیه با اینهمه میخوام برم دوباره باهاش حرف بزنم میخوام برم بهش بگم که بیاد ثابت کنه اون آدمی نیس که بابام اینا فک میکنن اگه ثابت کردم میرم باهاش اگرم نه دیگه هیچ وقتم بهش فکر نمیکنم، بنظرتون اینکار درسته یا نه؟