2777
2789

مایعات بهش زیاد دادم آب سیب آب هویج و... 

همه فقط برای نیم ساعت نهایتا یه درجه میارن پایین باز میره بالا چیکار کنم دو شبه نخوابیدم سر تب کردن هاش میترسم خوابم ببره 

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس 

دیکلوفناک بزار

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیکلوفناک دکتر اطفال بهم گفت ضرر داره خیلی دیگه باید مجبور باشی که بزنی واسش.اگه تبش بالاست ببر بیما ...

آره دختر من هم اصلا نباید بهش داروی سنگین بدم بخاطر همین خیلی میترسم 

سرم چی میزنن میدونی؟ 

ببر یه سرم بزنه دختر منم همینجور بود بردم‌سرم زد آمپول هم زد دیگه بعدش سرپا شد 

میدونی سرم چی میزنن؟ 

آره دختر من هم اصلا نباید بهش داروی سنگین بدم بخاطر همین خیلی میترسم  سرم چی میزنن میدونی؟&nbs ...

نمیدونم چی بود داخلش ولی من دیدم سه روز شد و نمیاد پایین.بد تب هم هست بردم سرم زد خوب شد