2777
2789

از ۱۶ مهر دو تا بچه هام انفولانزا گرفتن ده روز تب داشتن

بعد دو هفته گوش هاشون عفونت کرد و ده روز تب 

فکر کنید من یه ماه خواب و خوراک نداشتم

داروهاشون که تموم شد الان ۴ تایی اسهال داریم ....

ازون وحشتناک تر اینکه الان آب قطع شده خیلیییی عجیبه واقعا جهنم هم این شکلی نیس😭😭😭😭😭😭😭😭

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

سیب رنده کن بزار سیاه بشه بخورید اسهال و بند میاره 

کته هویج بخورید 

موز بخورید 

براتون حمد میخونم انشاالله خوب بشید

باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب رنده کن بزار سیاه بشه بخورید اسهال و بند میاره  کته هویج بخورید  موز بخورید  ب ...

دورت بگردم حمد بخون فقط ...

این وقت شب اسهال و قطعی آب چه زجری بود خدایا ...

سیب رنده کن بزار سیاه بشه بخورید اسهال و بند میاره  کته هویج بخورید  موز بخورید  ب ...

من بچم دو ماه اسهال داشت همین کارو میکردم اصلااااا خوب نشد هر روزم بهش میدادم سیب رنده میکردم سیاه میشد میدادم خوب نشد

من بچم دو ماه اسهال داشت همین کارو میکردم اصلااااا خوب نشد هر روزم بهش میدادم سیب رنده میکردم سیاه م ...

یااااا امام دو ماااااه

چی بود؟

واقعااا سخته من بچم دقیقاااا دو ماه روزی هشت بار دفع داشت هر روز بیمارستان بودیم چقد دکتر بردیم خوب نشد که نشد دو ماه دیگه خودکار خوب شد نمیدونی من چقد تو اون دو ماه زجر کشیدم علاوه بر اسهال گاهیم تب داشت گاهیم استفراغ، همهههه روش هایی که بقیه میگفتن یا تو اینترنت سرچ میکردم که اسهالو خوب میکنه به بچم دادم اصلااا انگار هیچی تاثیر نداشت،بعد دو ماه که خوب شد یه آشنایی بهم گفت اگه این ترکیبو یه بار بهش میدادی خوب میشد که دیر گفت و منم امتحان نکردم اون یه راه رو یادمم نمیداد چی گفت فقط دو چیز بود که از عطاری باید میگرفتم و میدادم خیلی تاکید میکرد تاثیرش همون روز اول نشون میده درکت میکنم خیلے سخته من فردا از آشنام باز میپرسم بهت میگم اون ترکیبو

یااااا امام دو ماااااه چی بود؟

والا دقیقاااا دو ماه از شب سیزده بدر شروع شد تا نزدیک برج سه تموم شد هیچ وقت یادم نمیره آب بدن بچمم رفت تو این دو مااه چهار کیلو وزن کم کرد دوسالو نیمش بود از دوازده کیلو شد هشت کیلو هر روز تو بیمارستان سرم بهش وصل بود بخاطر آب بدنش یه روز بیحال شد رنگش سیاه شدد چققد تو خونه جییغ زدم از ترس همسرم گفت سریع چادرتو بپوش بریم ولی هنگ بودم نمیتونستم هی جیغ میزدم وقتی دیدمش تو اون حال با اینکه خیلی سعی میکردم چیز آبدار بهش بدم آب بدنش کم نشه ولی نمیشد اسهالش شدید بود تا یه چیزی میخورد دفع میکرد سریع خیلیم اسیدی بود پاهاش خیلی سوخت خدایا شکرت که گذشت اون دوره انشالله زود خوووب بشید

دلم میخواد بمیرم الان هیلیییی زجرآوره😭😭😭 دسشویی مونو نگه داشتیم تا اب بیاد فک کن😭😭😭😭

واقعا حق میدم بهت تصورشم وحشتناکه

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
والا دقیقاااا دو ماه از شب سیزده بدر شروع شد تا نزدیک برج سه تموم شد هیچ وقت یادم نمیره آب بدن بچمم ...

ای بمیرم چرا اخهههه😭😭😭😭

واقعااا سخته من بچم دقیقاااا دو ماه روزی هشت بار دفع داشت هر روز بیمارستان بودیم چقد دکتر بردیم خوب ...

خیر ببینی بگو بهم

ای بمیرم چرا اخهههه😭😭😭😭

خدانکنه عزیزم،هر دکترے میبردیم میگفتن آزمایشا مشکلے ندارن میگفتن یه ویروسه تا این ویروسه خارج نشه همچنان اسهالش ادامه داره میگفت برا هر کسی دورش فرق میکنه که واس دختر من این همه تایم طول کشید تا خوب شه