2821
2789
عنوان

پیتزا

620 بازدید | 36 پست

سلام خانوما من پیتزا درست کردم خمیرشو خودم درست کردم با ۲ قاشق ارد و ۱ قاشق ماست و ۲ تا تخم مرغ اما وقتی حاضر شد خوردم طعمش خوب نبود مزه تخم مرغ میداد یه جورایی مزه خمیرش شبیه کیک شده بود شماها چجوری درست میکنید ک خوب میشه !؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دو قاشق آرد بعد دو تا تخم مرغ؟

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
من خمیر از نونوایی میگیرم خیلی خوب میشه

خمیر کدوم نون؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

تخم مرغ نزن ماست ام نمیخوادمن درست میکنم عالی میشه طبیعیه طعمش

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش