2821
2789
عنوان

استرداد جهازیه

401 بازدید | 18 پست

برای دو عفته دیگه جهازیمو میارم ، نفقه رو گذاشتم اجرا ، مهریه هم اجراست ،

هنوز طلاق نگرفتیم و شوهرم هیچ کاری انجام نداده تا حالا ، راستش انگار خونه پدرمم خوب نیست ، هزینه ای که بابت وکیل دادن تو هر دعوایی میگن ، به همه چیز سخت گیر شدن ، حتی یه کلمه باعثرنجش و دعوا میشه تو خونمون ،

از طرفی هم زندگیم راهی برای برگشت نداره ، چون هزار بار برگشتم و چیزی درست نشد ،،،

گاهی با خودم میگم نکنه مشکل منم ، که نه با خانوادم اوکیم نه تونستم زندگی کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانواده ت به خاطر اوضاع روحی خودت .اوضاع خودشونو بهم ریخته .یکم طول میکشه به اون رابطه ی دختر خونت برگردی .اما اگر دیدی نمیتونی و خانواده ت دارن تحت فشار میگذارم که یا برگردی یا زود ازدواج کنی حتما زندگی مستقل رو انتخاب کن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

از خانوادت نمیتونی جدا بشی ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

نه عزیزم فشار روحی زیادی بهت وارد شده زود رنج شدیدوس داری یکی درکت کنه..ولی چون سرت منت میذارن باعث ...

وقتی اوضاع خونمون بد میشه ، دوس دارم برگردم به زندگیم و از تصمیماتی ک گرفتم پشیمون میشم

میتونی جدا ازخانوادت زندگی کنی ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

نه عزیزم مشکل تو نیستی چون یه زن بیخودی خونه زندگی رو ول نمیکنه بره خونه باباش قطعا تو زندگیت مشکل داشتی که کارت به اینجا کشید بچه داری تا یمدت همین حس هارو داری منم اقدام به جدایی کردم همین حس تورو داشتم