2777
2789
عنوان

رمان های سمی یادتونه؟؟ 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9130 بازدید | 140 پست
مرسی عزیزم.  او دوستم نداشت.  وسوسه از نیلا  مردبیگناه.   بخون قشنگن.

باش عززیزم

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@
بعد میره دانشگاه میبینه استادشه😐😂 یا میره خونه باباش میگ پسرعموی.گمشدت از خارج اومده وصیتم اینه ...

وای دقیقاااا😂😂

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دلم خواست از این رمانا😂

منم این دوران رو میخوام دوران نوجونیم هیجانم بازیامون وا یادش بخیر

میخوام گریه کنم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
اسمش فقط ساحل ه دیگ چ رمانای خاک برسری گفته

🤣🤣🤣

معبد لیا بود آرامگاه لیا بود چی بود 

اونم بود 

آموروفیلیا

دوست دختر اجازه ای من 

ملکه کوچیک البته برا ساحل نیس

دلارای هم صحنه داره ولی قلم نویسنده اش و داستانش فوق العاده اس 

🌱🤍
منم این دوران رو میخوام دوران نوجونیم هیجانم بازیامون وا یادش بخیر میخوام گریه کنم

هعی من هنوز نوجوونم ولی هرکاری بگی تو بچگی تجربه کردم😂

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
🤣🤣🤣 معبد لیا بود آرامگاه لیا بود چی بود  اونم بود  آموروفیلیا دوست دختر اجازه ای من ...

واای معبد لیا حتی تو ماشینممم..😐😂

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️

۱و با دنیای دخترونگیم خداحافظی کردم 

۲ا داداشم گفت قربون خواهر خوشگلم منم گفتم فدای داداش خوشتیپم 

در واقعیت= یه دو دقیقه دیرتر بیدار میشدی و زندگیم رو زهر می‌کردی 

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
رمان‌های پیاز داغشو زیاد میکننا کم مونده برن میدون جلو مردمم...💔😂 

دقیقا😂

از حموم با تن پوش اومدم بیرون بالاتنه ی سفیدم خودنمایی میکرد درو باز کردم با پسره چشم تو چشم شدم هول ...

لعنتییی 😂😂😐😐 حق گوی اعظم 

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏