2777
2789
اکثر تاپیک هایی که میبنم کوچکترین ناراحتی از قوم شوهر داشته باشه ،اکثرا تشویق میکنن به بی احترامی یا جواب دادن ،
یادت بماند...تویادگار روزهایی هستی...که نه فراموش میشوند نه تکرار!
منم موافقم هرچند خدایی خودم از مادر شوهرم و پدر شوهرم بدی ندیدم اوایل یک کم اختلاف نظر بود اما کم کم درست شد. هممون گاهی عصبانی می شیم اما واقعیت اینه که صبر و محبت بیشتر جواب می ده اما خوب سخته چه می شه کرد
الَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ [أَدْعُوکَ ] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما ک ندیدیم
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
من خودمم دلخوری داشتم تا به حال،درد دل کردم قبل ها ولی جدیدا میبنم خیلی ها نظراتی که میدن بجای حل کردن اوضاع یا بهتر شدن روابط باعث میشه دلخوری ها و کینه ها بیشتر بشه چند روز بیشتر تا عید نمونده ،همون طور که خونه تکونی میکنیم،کینه ها رو از دلهامون پاک کنیم،اگه بقیه بد هستن ماخوووب باشیم
یادت بماند...تویادگار روزهایی هستی...که نه فراموش میشوند نه تکرار!
بچه ها حالا واقعا چرا همه میان از خانواده شوهر بد میگن چرا کسی نمیاد از خانواده زن بد بگه.خانواده شوهر زیادی بدن یا واسه اینه که مردا مثل ما زنا حساس نیستنو راحتتر فراموش میکننو حساسیت زیاد به خرج نمیدن در مقابل رفتار دیگران
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی
فقط باید صبوری کرد ....اگه کسی بخواد مثل شخص مقابلش بد شد وجواب داد...که انسان خوب وجودنداره ...من تازگیا یاد گرفتم باید فقط سکوت کنی ...هرچند سخته ...اما بهترین جوابه
مهربان باشیم همه رهگذریم   کتاب یارمهربان رافراموش نکنیم  مدافع حقوق محیط زیست و حیوانات باشیم  
چلوکباب
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی
هر کسی باید احترام خودش و نگه داره با ادم بد نباید خوب بود خیلیا هم اومدن از مادرشوهرشون تعریف کردن همه رفتن تاپیکش با خوشحالی گفتن تو هم ده برابر بهش خوبی کن دم عیده و خوب باشیم هر کی بد بود شعاره