2777
2789
عنوان

جهازم 🥄🍽

550 بازدید | 22 پست

ماکروویو دارم 

ماکروفرم میخوام بگیرم بنظرتون تو این آشپزخونه های کوچیک چجوری جا بدم بعدا 🥺

فلاسک و کتری دارم هم ساده هم برقی

بنظرتونچای ساز لازمه واقعا مورد استفاده‌ست ؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماکروفر خریدن دیگه هزینه اضافیه

کاش به جای کتری برقی چای ساز می خریدی

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
ماکروفر خریدن دیگه هزینه اضافیه کاش به جای کتری برقی چای ساز می خریدی

اطرافیان میگن اصلا کاربردی نیست فقط تزئینیه 

همه میگن آخرش میری سمت همون کتری و فلاسک 

چای ساز خیلییی برای من خوب بوده 

چایی که کلی طول میکشه سه ساعت بخوای دم کنی و اب بذاری جوش بیادو فلان تو چند لحظه درست می‌شه

با توجه به نیاز خودت بگیر 

مثلا من چای خور و قهوه خورم و جفتشو دارم ولی فر ندارم

اطرافیان میگن اصلا کاربردی نیست فقط تزئینیه  همه میگن آخرش میری سمت همون کتری و فلاسک

اره اگر چای خور نیستی چندان کاربردی نیست ولی به نظرم از کتری برقی بهتره 

به هر حال سبک زندگی ها فرق داره به طبع اون وسایل مورد نیازم متفاوته 

مبارکت باشه گلم به خوشی استفاده کنی 

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️

فر بخر خب

چای سازم آنچنان مصرف نداره مگه در موارد ضروری که میخوای سریع آب بجوشه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟