2777
2789
عنوان

جهازم 🥄🍽

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 22 پست
فر و ساندویچ ساز خوبه درسته ؟  میگم چجوری هم ماکروویو هم ماکروفر رو جا بدم ؟!

عزیزم بخدا اینایی ک گفتی ب غیر چایی ساز.سالی ی بار ب زور استفاده دارن.چرا میخای خونتو کوچیک‌کنی ک‌بعد من پشیمون بشی و بزاری توکارتن تو کمد.اگه عاقلی و تجربه میخای گوش‌کن

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم چای ساز برای مهمونی خوبه به قول دوستان هرکس بر اساس نوع زندگی نیاز خودش نظر میده واسه ما که زیاد مهمون داریم جمعیت زیاد چای ساز واقعا کاربردیه کتری فلاسک هم برای استفاده روز مرمونه ماکروفر ندارم از توستر استفاده میکنم بنظرم کاربردی تره 

من ماکروفر و ماکروویو ندارم، گاز فردار گرفتم از همون استفاده میکنم

اوایل سماور داشتم که جای آشپزخونه رو تنگ کرده بود، چای ساز گرفتم خوب نبود سوخت، چند سال پیش چای ساز feller خریدم خوبه هنوز دارمش

ساندویچ ساز و کتری و سماورم گوشه کمد داره خاک میخوره استفاده نکردم ولی ممکنه بعد بچه دار شدنم ساندویچ ساز به دردم بخوره، شما هم اگه زیاد از نون تست شده و ساندویچ های مختلف و فینگر فود استفاده میکنی بخر

بازم همه چیز بستگی به روند زندگی شما داره

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

هیچ کدوم نیاز نیس

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین