2777
2789
عنوان

کدوم خوشبخت تره و طلاقش کمتره؟ ازدواج سبک سنتی یا سبک مدرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 52 پست
کی گفته دختر و پسر هویجن؟😂😂😂😂 چندین جلسه همراه خونوادت میری پسره رو میبینی باهاش صحبت میکنی و ی ...

بابا چرا متنو درست نمیخونید😂

میگم پدرم با رفت و آمد مخالفه چه غلطی کنم

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

هردو سبک ازدواج مزایا و معایب های خودشون رو دارند .

خانواده ما مثل حانواده شما هستن .

منم سنتی ازدوج کردم ، پدرم و مادرم ، عموهام و زن هاشون ، دایی ها و زن هاشون و همه و همه سنتی ازدواج کردن بجز یک عموم! 

که توی دانشگاه بطور مدرن ازدواج کردن دوبار جدا شدند و دوباره ازدواج  کردند و الانم میخوان دوباره جدابشن .

و صد البته سنتی هم زیاد داریم که جدا شدند .

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو با یه پسر خوب آشنا شو بعد ک شناختین همو ببین بدرد ازدواج میخوره یا نه.بعد تصمیم به ازدواج بگیرین ...

خب از کجا بفهمم به قصد ازدواج میاد جلو پسره؟

به هر رهگذری هم نمیشه اعتماد کرد و دل بست

پسر خوب کجا هست اخه

بعد ممکنه به درد هم نخورید بری سراغ بعدی؟ اخه اینجوریم که نمیشه

واسه همینه میگم نمیدونم به حرف پدرم تکیه کنم یا حرف مشاورا که میگن یه طور دیگه عمل کن 

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
مشکل اینجاست مادرم چند وقتیه قهر کرده رفته و با من لجه اصلاااا باهاش راحت نیستم

خوب دیگه مامانتم سنتی ازدواج کرده. الان مامان بابات راضین؟ مامان بابای منم سنتی ازدواج کردن ولی راضی نیستن چون قبلش شناخت به روحیات هم نداشتن‌. پس تو هم اشتباه قدیمیا رو تکرار نکن و حتما شناخت پیدا کن به همسر آیندت که بعدا پشیمون نشی

شما تحت هیچ شرایطی نمیتونی طرز فکر یک آدم قدیمی رو به روز و مدرن کنی همونطوری که نمیشه طرز فکر یه آدم امروزی(مثلا شما) رو منطبق با تفکرات قدیمی کرد غیرممکن هست

و اینکه هیچ تضمینی در موفق بودن ازدواج چه به روش سنتی چه به روش مدرن وجود نداره الا شناخت رفتار طرف مقابل در شرایط مختلف

که اونم باز ۱۰۰ درصد نیست چون دو تا ادم با دو تا فرهنگ متفاوت میرن زیر یه سقف یکسره پیش همن طبیعتا اختلاف سلیقه و‌نظر وجود داره مهم پذیرفتن تفاوتاست از سمت هردو طرف در اینصورت میتونین ازدواج موفق داشته باشین و قبل ازدواج باید حتما یه تایم حداقل یکسال برای اشنایی گذاشته بشه رفت و امد خانوادگی حتی مسافرت

تفکر پدر شما قدیمی هست چون زمان قدیم این شیوه استفاده میشد و هرچقدر سخت اما زن و شوهر همدیگه رو تحمل میکردن به ندرت طلاق پیش میومد اما الان دیگ اون تحمل وجود نداره بنابراین طرز فکر پدر شما هم کاملا اشتباهه 

چون ایشون روش قدیمی و میخواد رو آدمای جدید پیاده کنه که مشدمی و قطعا ب مشکل میخورن طرفین

باید مشاور با پدرتون صحبت کنه البته شاید هرگز قانع نشه چون تفکراتش از نظر خودشون کاملا بی نقص و درست هست

ثانیه ها عطفِ به ماسبق نمی شوند…
بابا چرا متنو درست نمیخونید😂 میگم پدرم با رفت و آمد مخالفه چه غلطی کنم

مامانتو بیار وسط😁😂😂

مامانت میتونه راضیش کنه به مامانت بگو بهش بگه الان همه میزارن دختر و پسر با هم صحبت کنن یکمم بترسونتش که اگه نزاری و بعدا اخلاقاشون نخوره تو مقصری هاااا

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
به پدرت بگو این دور و زمونه اکثر ازدواجا مدرنه و اصلا پسری نیست که تا حالا با کسی نبوده باشه.و پسری ...

قبلا گفتم و جوابش این بوده: پس برو به پسری که تو خیابونه و شماره به صد نفر میده بله بگو 

و عصبانی شد

آخه من چه جوابی بهش بدم😭

اصلا از ازدواج منصرف شدم 

باورت میشه تا حالا به یه پسر حتی چشم تو چشم نشدم؟ همش اخم بودم 

دوستم توی خیابون دیدم گفت تو چرا انقدر ناراحت و اخمویی وقتی راه میری

فکر کنم با این خانواده باید قید ازدواج رو بزنم

خب از کجا بفهمم به قصد ازدواج میاد جلو پسره؟ به هر رهگذری هم نمیشه اعتماد کرد و دل بست پسر خوب کجا ...

شما قرار نیست کار خاصی کنی ک نتونی بری سراغ بعدی الان دیگ تو عرف جا افتاده اینکه‌شما قبل از عقد متوجه شی طرف بدردت نمیخوره بزاریش کنار بهتره یا با این تفکر ک اشنا بشم بدرد نخوره نمیشه برم سراغ بعدی پس بدون شناخت ازدواج کنی و بعد از ازدواج متوجه عمق فاجعه و عدم تفاهم بشی و راهروهای دادگاه و طی کنی بهتره؟

اون موقع س که دیگ سخت میشه با فرهنگ ایران رفت سراغ یکی دیگ نه اینک قبل عقد با کسی صحبت نکنی ک رزومه بدی ب جا نزاری

صحبت و اشنایی زیر نظر خانواده ها کاملا اصولی و عرفی هست و دیگ جاافتاده مثل قدیم نیست ک تازه بعد از ازدواج طرف میفهمید تو چه باتلاقی افتاده 

ثانیه ها عطفِ به ماسبق نمی شوند…
وا الان مامان بزرگ منم این تفکرات نداره ک بابات داره😂😂😂 ینی چی؟؟؟ مگ کشکه؟؟؟ بزرگترا بیان حرف بز ...

وااالا

عصبانیم از این همه طرز تفکر عهد بوقی

از حرفایی که بهم زده

از آینده و انتخاب هایی که اجازه بهم نمیده خودم توشون دخیل باشم

خب از کجا بفهمم به قصد ازدواج میاد جلو پسره؟ به هر رهگذری هم نمیشه اعتماد کرد و دل بست پسر خوب کجا ...

قصد ازدواج رو نمیشه از اول فهمید

حتی اگه اولش هم سوال بپرسی(که خیلی از دخترا این اشتباهو میکنن)نمیتونی متوجه بشی

چون مثلا فک کن پسره یه آدم ل ا ش ی پدرسوخته باشه و تو ازش بپرسی هدفت از رابطه چیه نمیاد بگه ۳کس و عشق و حال.میاد به دروغ میگه ازدواج و رابطه متعهد و اینا

با رهگذر هم قرار نیس باشی که

جاهای خوب ک آدم حسابی ها هستن برو و اگه کسی پیشنهاد داد تا یه مدت ک خوب نشناختیش رو رابطتون اسم نذار(به خودتون نگو دوس دختر دوس پسر)

تنها راهش اینه اولا عاشق و وابسته نشی و همون اول حرف ازدواج رو تو نگی چون پسره فکر میکنه عشق ازدواج داری و میخوای انگار سوارش بشی

دوما با منطقت نشانه های یه پسر ازدواجی رو توش ببینی

سوما اگه رو خط قرمزات پا گذاشت فوری کات کنی

چهارما سوتی ندی

پنجما پیشنهاد ازدواج اول اولش باید از سمت پسر باشه و اصرارش از سمت پسر باشه

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝
نه اصلا حرف پدرت درست نیست. سعی کن قبلش باهاش حرف نزنی راجع به این موضوعات. حساسش نکن. وقتی دوست شدی ...

انگار احتیاج داشتم یکی بهم بگه این حرفو مرسی عزیزم 🌺

انقدر پشیمونم که این حرف ها بینمون زده شد😭 حالا باید درستش کنم 

قبلا گفتم و جوابش این بوده: پس برو به پسری که تو خیابونه و شماره به صد نفر میده بله بگو  و عصب ...

چند سالته؟

ببین منم مث تو ام.اصلا تو دایره لغت پدر مادر من چیزی تحت عنوان دوست پسر به هیچ شکلی وجود نداره

منتها من تو روابطم به قصد ازدواج نمیرم.چون خوشم نمیاد از ازدواج اونم تو این سنم

بعد من اصلا با پدرم راجب ازدواج حرف نمیزنم.میدونم اگه حرف بزنم هم شاید عین نظرات پدر تو رو داشته باشه

فکر کردی همه اینا ک با دوستی ازدواج کردن خانواده در جریان کامل بودن؟

از مسیر لذت ببر.تهش اون پسره تو رو بخواد و واقعا عاشقت باشع هر کاری میکنه بهت برسه

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝
هردو سبک ازدواج مزایا و معایب های خودشون رو دارند . خانواده ما مثل حانواده شما هستن . منم سنتی ازد ...

شما راضی از ازدواجت؟

یعنی ندیده و نشناخته بود؟ فقط خانواده تحقیق کردن؟

شما تحت هیچ شرایطی نمیتونی طرز فکر یک آدم قدیمی رو به روز و مدرن کنی همونطوری که نمیشه طرز فکر یه آد ...

با خوندن هر خط از حرفات گفتم دقیقا دقیقا

شما قرار نیست کار خاصی کنی ک نتونی بری سراغ بعدی الان دیگ تو عرف جا افتاده اینکه‌شما قبل از عقد متوج ...

خیلی خوب نصیحتم کردی :) مرسی ازت

واسم دعا کن🌺🌺