2821
2789

😢😢😢😢😢

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی سخته کم کم دگ دارم با همسرم ک خیلی خوب بودیم هم ب. مشکل میخورم 

من هم تجربه سقط داشتم واقعا سخته . 

ولی بعد از ۳ ماه استراحت خدا دوباره روزی ام کرد . ان شالله هر وقت دکتر اجازه داد مجدد اقدام کن . 

من هم تجربه سقط داشتم واقعا سخته .  ولی بعد از ۳ ماه استراحت خدا دوباره روزی ام کرد . ان شالله ...

تو سونو بقایا ک رفتم گف هیچی بقایا نداری حتی ی. فولیکول غالبم داری برا بارداری

ولی من همونو میخوام 😔

تو سونو بقایا ک رفتم گف هیچی بقایا نداری حتی ی. فولیکول غالبم داری برا بارداری ولی من همونو میخوام ...

حتما خیری توش بوده . درکت میکنم من خودم اولین بارداری ام بود دو قلو داشتم متاسفانه هر دوتاش سقط شد یکی ۶ هفتگی . یکی اش هم ۱۴ هفتگی . تا یه مدتی وقتی یادم می افتاد اشکم در میومد . در هر حال حکمتی داخلش بوده 

حتما خیری توش بوده . درکت میکنم من خودم اولین بارداری ام بود دو قلو داشتم متاسفانه هر دوتاش سقط شد ی ...

از لحظه ای ک فهمیدم باردارم تا همین الانش ک یک ماهه سقط شده بخدا تو همه شرایطش گفتم خداروشکر حتی لحظه ای ک داشتم جون میدادم از درد فقط گفتم خدایا شکرت
ولی الان نمیدونم چم شده ی هفته ای هست کلا داغونم 

از لحظه ای ک فهمیدم باردارم تا همین الانش ک یک ماهه سقط شده بخدا تو همه شرایطش گفتم خداروشکر حتی لحظ ...

طبیعی هس . من شوهرم که میرفت سر کار گاهی اوقات یادم میومدم ناخوداگاه گریه ام میگرفت . 

ان شالله بارداری بعدی به سلامتی پشت سر بزاری اصلا بهش فکر نکن . 

دکتر گفته چه زمانی مجدد میتونی اقدام کنی ؟ 

به من گفت هر وقت بخوای میتونی ولی من چون درگیر درست کردن دندون بودم ۳ ماه صبر کردم 

طبیعی هس . من شوهرم که میرفت سر کار گاهی اوقات یادم میومدم ناخوداگاه گریه ام میگرفت .  ان شالل ...

منم گفت چون بدنت مشکلی نداره هر موقع بخوای میتونی یکم ترس مونده تو تنم استرس اینک ی وقت دوباره خونریزی نیفتم

سر همین ی چند ماهی فعلا گفتم صبر کنم

البته اگ اینو ناخواسته باردار نمیشدم شاید حالا حالاها ب فکر بچه نمیفتادم ولی وقتی اومد انقد شیرین بود ک دلم موند پیشش بد رفتنش

ممنونم انشالله شمام بسلامتی و در کمال ارامش بارداریتونو پشت سر بذارین و نی نی نازتونو بغل بگیرین