2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام خوبین در چه حالین فکرم مونده بود پیش شما این دو روز 

سلام گلم ھمون روز  کہ لطف کردی برام گفتی پوست پیاز قرمز و جعفری جوشوندم خوردم تا صبح لختہ دفع کردم دیروز صبح رفتم سونو در کمال ناباوری دیدم ھیچ بقایایی ندارم اما الان بازم۔خونریزیم ادامہ دارہ نمیدو م طبیعیہ یا نہ

سلام گلم ھمون روز  کہ لطف کردی برام گفتی پوست پیاز قرمز و جعفری جوشوندم خوردم تا صبح لختہ دفع ک ...

خداروشکر همین ک بقایا نداری خیلی خوبه 

اره دگ ب مرور کم میشه خونریزیت چیزای مقوی زیاد بخور اش کاچی گرمیجات حتما کمرتو ببند گرم بمونه 

خداروشکر همین ک بقایا نداری خیلی خوبه  اره دگ ب مرور کم میشه خونریزیت چیزای مقوی زیاد بخور اش ...

ممنونم گلم انشاللہ بحق این شب عزیز ھرچی از خدا میخوای بھت بدہ کہ کمکم کردی کارم دوبارہ بہ کورتاژ نرسید ھمش دعات میکنم۔ چشم گلم الان با یہ شال میبندم کمرمو

ممنونم گلم انشاللہ بحق این شب عزیز ھرچی از خدا میخوای بھت بدہ کہ کمکم کردی کارم دوبارہ بہ کورتاژ نرس ...

قربونت عزیزم لطف داری انشالله خدا بهترینا نسیبت کنه همونی بشه ک صلاحته
خداروشکر که تونستم کمکت کنم انشالله دگ هیچ وقت ازین مدل کمکا نیاز نداشته باشی ❤️

قربونت عزیزم لطف داری انشالله خدا بهترینا نسیبت کنه همونی بشه ک صلاحته خداروشکر که تونستم کمکت ...

خواھش میکنم گلم ھمچنین برای خودت ممنونم  ھیچوقت این محبتتو فراموش نمیکنم😘

قربونت عزیزم لطف داری انشالله خدا بهترینا نسیبت کنه همونی بشه ک صلاحته خداروشکر که تونستم کمکت ...

ببخشید گلم قرص برای عفونت بعداز سقط خوردی کہ منم بخورم یا لازم نیست 

ببخشید گلم قرص برای عفونت بعداز سقط خوردی کہ منم بخورم یا لازم نیست 

اره برو پیش دکترت خودش برات هم قرصو پماد مینویسه ولی باید صبر کنی خونریریت تموم شها بد بری
هم قرص تقویتی مینویسه