2777
2789
عنوان

زمین تو شمال

1026 بازدید | 11 پست

دوستان یکی از دوستانم در مازندران.زمین برای فروش و قیمت خیلی خیلی مناسب گذاشتن بنا به دلایلی  کسی نیست بخره...اگه بزنید گوگل یا شیپور ،دیوار...خیلی بهتر راهنمایی میشید...آینده داره خوش آب و هوا همیشه خنک هست ،شهرک خصوصیه و در حال پیشرفت هست برای همین مناسب گذاشته به نسبت صاحب های اونجا که بفروشه...دسترسی به شهر داره و جنگل و ...حتی طرف ب نسبت خریدی که داشته میگه سود کرد و الان میخواد بفروشه و باز هم قیمت خیلی خوب و ارزون گذاشته...۵۰۰ متر ،یک میلیارد و نیم....هزار متر دو میلیارد ‌. پانصد.شاید روی زمین هزار متر تخفیف هم بده ....

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

این مشکوکه چرا اینقد کم داره میده؟؟؟ الان زمبن ۲۰۰ متری ما تو گیلان نزدیک ۲ میلیارده 

مازندران که خیلی خیلی گرونتره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مشکوکه چرا اینقد کم داره میده؟؟؟ الان زمبن ۲۰۰ متری ما تو گیلان نزدیک ۲ میلیارده  مازندران ...

چیزی برای شک نداره.همه جا که یک قیمت نیست....اینجا در حال پیشرفت هست وقتی کامل بشه خیلی خیلی بیشتر میشه و اینک این فرد میخواد مناسب بفروشه و چیزی بخره و گرنه میذاشت کنار ....خود همون شهرک خیلیا کمتر از متری ۶ نمیدن الانش...درسته یجا متری ۳۰ یجا متری ۳.قیمت ها متفاوته 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
چیزی برای شک نداره.همه جا که یک قیمت نیست....اینجا در حال پیشرفت هست وقتی کامل بشه خیلی خیلی بیشتر م ...

ادرسشو بده لطفا 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

توضیحات کامل نیس کدوم شهر .داخل بافت هست یان کامل بگو راجع بهش

بله داخل بافت هست و ویلا ساخته شده در شهرک و کنار زمینش.شهرک ییلاقی خصوصی بابک،کیاسر.

بافت شهرکی داره و زمین های ب قطعات ۵۰۰ تا هزار متر .ویلا ساخته شده هم موجودن در حال ساخت و ساز و پیشرفت هست .آب برق گاز داره .کوچه های بزرگ و یک دست .قراره به زودی برنامه آسفالت و نصب در ورودی شهرک انجام بشه هر چند الان هم نگهبان ۲۴ ساعته داره ....

کجای شمال کدوم منطقه؟ سند تک برگ داره؟ زمین داخل بافت هست یا خارج بافت  ؟ اجازه ساخت داره ؟ اط ...

بله اجازه ساخت داره.مسکونی هست.کیاسر .شهرک خصوصی بابک.جایی هست که آینده داره و سود.خود طرف الان با قیمت مناسب داره میده هم سودش و کرده.میخواد بفروشه چیز دیگه بخره چون اونجا بازم زمین دارن .

شمارش رو بده

در شیپور و دیوار سرچ کنید لطفا آگهی موجود هست