2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو و آشپز🤗

185 بازدید | 12 پست

کدومتون حوصله دارین طرز تهیه سوپ شیر و بهم اموزش بدین دستور زیاد تو گوگل هس ولی میخوام امتحان شده باشه و خیلی خوشمزه بشه

با جو پوست کنده بهتره یا پرک؟؟

میخوام توش خامه هم بریزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینی که میگم سبک منه مدل منه ممکنه خیلی رسپی های بهتری هم وجود داشته باشه ولی من درست میکنم همه خوششون میاد . من جو پرک با یک مقدار کمی برنج در حدی که لعاب بندازه برای سوپم با مرغ هر قسمتی که دوست داری معمولا برای مهمون سینه میندازم خودم باشم بال و کتف میریزم خوشمزه میشه .( مرغ رو میتونی همون اولش مربع مربع خورد کنی بریزی توش یا که اجازه بدی بپزه بعد از سوپت در بیاری ریش ریش کنی بریزی دوباره توی سوپت ) 

یه پیاز متوسط هم رنده میکنم با عصاره ی مرغ و عصاره ی قارچ با اب  بذار کاملا بپزه . یکمی فلفل سیاه و پودر سیر هم بزن مراقب نمک زدنت باش جونکه عصاره ها نمک دارن یهو شور میشه ... ریزشو بکش پایین پایین بذار کاملا بپزه و جا بیوفته . وقتی مرغت پخت سوپت به غلطت قابل قبول رسید خامه ای که هم دمای محیط شده رو با کمی شیر هم دمای محیط رقیق کن زیاد خامه نزن خیلی شیرینش میکنه 

اضافه کن به سوپت . یه قل که زد هویج رنده شده و قارچ رو اضافه کن . تقریبا یک ربع الی بیست دقیقه بعد سوپت اماده است روشو جعفری خورد شده بریز با ابلیمو نوش جان کن . 

خدايا صلاحتو با حاجت دل من يه گره ي كور بزن ♥️
خیلی سخت نگیر من با چند تا دستور نت درست کردم تقریبا مثل هم‌شد .یکی رو انتخاب کن  با جو‌پوست ک ...

سبزی رو وقتی سوپ پخت بریزیم بهتره که سبز بمونه یا بزارم قشنگ بپزه

حتماازجوخیس خورده استفاده کن

جو،سینه مرغ،هویج نگینی یارنده،پیازداغ،فلفل سیاه،نمک،زردچوبههمه روباهم بزاربپزه

بعدسینه مرغ باچاقوخوردکن،ریش نکن

بریزتوی سوپ تاااااااااااااااا جابیافته

بعدخامه اضافه کن

بعدباجعفری گشنیزتازه تزیین کن

سبزی داخلش بریزی سوپت سفیدنمیشه

من این دستور ازساعت11صبح شروع میکنم تا9شب که سوپ درحد حلیم جامیافته،البته برای سوپ مهمونی اینهمه وقت میزارم

حتماازجوخیس خورده استفاده کن جو،سینه مرغ،هویج نگینی یارنده،پیازداغ،فلفل سیاه،نمک،زردچوبههمه روباهم ...

وای چقد زیاد زمان میزاری زردچوبه رنگ سوپو تغییر نمیده؟